Uusi Twin Peaks -kirja paljastaa, mitä Audrey Hornelle oikein tapahtui

04.11.2017 08:04 Muropaketin toimitus

Mark Frostin uusi kirja kertoo Audrey Hornen tarinan.

Twin Peaksin toinen luoja Mark Frost on julkaisut kirjan, jossa paljastetaan Audrey Hornen tarina. Audreyn kohtalo jäi avonaiseksi uudessa Twin Peaks -sarjassa, ja kirjassa kerrotaankin mitä Audreylle oikein tapahtui vuosien varrella.

Twin Peaksin toisen kauden lopussa Audrey Horne oli vielä koomassa. Uudella kaudella Audrey esitetään käymässä erikoislaatuisia keskusteluita ilmeisesti aviomiehensä kanssa, kunnes hän herää kummallisesta kirkkaasta huoneesta.

Mistä hiivatista oikein on kyse? Tässä vaiheessa on hyvä ilmoittaa, että jos et halua tietää Audreyn kohtalosta, lopeta lukeminen juuri nyt.

Frostin kirja Twin Peaks: The Final Dossier kertoo, että Audrey oli koomassa kolmen ja puolen viikon ajan. Kooman aikana hän joutui Cooperin kaksoisolennon raiskaamaksi, ja synnytti myöhemmin pojan, Richardin. Raskauden seurauksena Audrey joutui lopettamaan high schoolin kesken, ja avasi Twin Peaksiin kauneushoitolan.

Hän ei juurikaan ollut tekemisissä muiden pikkukaupunkilaisten kanssa, vaan pysytteli omissa oloissaan samalla, kun kävi korkeakouluopintoja.

Kun Audreyn poika Richard täytti 10 vuotta, meni Audrey yllättäen naimisiin hänen pitkäaikaisen kirjanpitäjän kanssa. Avioliittoa pidettiin yleisesti rakkaudettomana ja taloudellisten olosuhteiden vuoksi solmituksi. Se piti sisällään julkisia tappeluita, todellista ryyppäämistä ja uskottomuutta.

Neljä vuotta sitten Audrey äkillisesti sulki kauneussalonkinsa ja katosi. Kirjassa kerrotaan, että hän katosi julkisuudesta kokonaan. Erään huhun mukaan hänet suljettiin johonkin yksityiseen hoitolaitokseen, eikä Hornen suku suostunut vastaamaan Audreyta koskeviin kysymyksiin.

Mark Frostin Twin Peaks: The Final Dossier on nyt myynnissä.