Uusimmat

Arnold Scwarzeneggerin vuoden 1996 Eraser-elokuvasta tehtiin uusi versio – saapuu Suomeen uunituoreena

18.05.2022 09:44 Muropaketin toimitus

Arnold Schwarzeneggerin vuoden 1996 Eraser-toimintaleffan reboot Eraser: Reborn saapuu Suomeen tuoreeltaan.

John Poguen ohjaama Eraser: Reborn on pikkurahalla tehty tusinapuserrus, joka julkaistaan suoraan VOD-kanavissa ja Blu-raylla 7. kesäkuuta. Ja nyt SF Anytime on vahvistanut leffan saapuvan Suomeenkin samana päivänä.

Yhdysvalloissa Eraser-kierrätys lisätään HBO Maxin valikoimaan jo syksyllä, mutta tiedossa ei ole, koskeeko sama myös täkäläistä palvelua.

Eraser: Rebornin juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

Liittovaltion seriffi Mason Pollard on erikoistunut pyyhkimään ihmisiä jäljettömiin: hän suojelee vaaranalaisia todistajia lavastamalla heidän kuolemansa. 25 vuoden teknologinen kehitys on muuttanut pelin luonteen, ja kun hänet määrätään suojeleman Rina Kimuraa, rikollispomon vaimoa, joka on päättänyt todistaa miestään vastaan, työkeikka tuntuu tyystin normaalilta. Kun kaksikko pakenee armottomia palkkatappajia Kapkaupunkiin, Pollardille kuitenkin paljastuu, että hänet on ohjattu ansaan. Nyt hänen on tehtävä kaikkensa, ettei hän joudu itse pyyhityksi – pysyvästi.

Pääosia elokuvassa esittävät Jacky Lai, McKinley Belcher III ja Eddie Ramos.

Alla trailerit Eraser: Rebornista ja alkuperäisestä elokuvasta, jota ei Suomessa tällä hetkellä suoratoistona löydy, vuokralle kylläkin.