Uusi X-Men: Dark Phoenix -juliste on elokuvan mainoksista tähän mennessä tyylikkäin

10.05.2019 12:10 | Muropaketin toimitus

X-Men: Dark Phoenixista on julkaistu uusi, Drew Struzanille kumartava juliste.

Kesäkuussa ensi-iltansa saavan X-Men: Dark Phoenixin julisteissa ei ole tähän mennessä juuri hurrattavaa ollut, eikä uusinkaan mainoslakana Tajuntaa räjäytä. On se silti hienoin tähän mennessä ilmestyneistä. Innoitusta on saatu selvästi legendaarisen julistekuvittaja Drew Struzanin töistä.

Simon Kinbergin ohjaaman elokuvan virallinen juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”X-Menit kohtaavat pelottavimman ja voimakkaimman vihollisensa omiensa joukosta, Jean Greyn. Jean on vähällä kuolla avaruudessa tapahtuvan pelastusoperaation aikana, kun hän saa osuman oudosta kosmisesta voimasta. Kun hän palaa kotiin, tapahtunut on tehnyt hänestä paljon aiempaa voimakkaamman – ja erittäin arvaamattoman. Jean vapauttaa voimansa tavoilla, joita hän ei voi ymmärtää eikä pitää sisällään. Joutuessaan syöksykierteeseen ja loukatessaan rakastamiaan ihmisiä, Jean rikkoo siteen, joka pitää X-Menit yhdessä. Nyt, perheen hajotessa, heidän täytyy löytää keino yhdistyä uudelleen. Vain yhdessä he voivat pelastaa Jeanin sielun ja maapallon avaruusolioilta, jotka haluavat valjastaa tämän voiman ja hallita planeettaamme.”

Pääosia nykyisen X-Men-jatkumon viimeisessä osassa esittävät Jennifer Lawrence, Sophie Turner, James McAvoy, Nicholas Hoult, Jessica Chastain, Michael Fassbender, Kodi Smit-McPhee ja Tye Sheridan.