Uusia kohtausnäytteitä X-Men: Dark Phoenixista – Fanien suosikkimutantti esittelee voimiaan avaruudessa

23.05.2019 11:51 | Muropaketin toimitus

X-Men: Dark Phoenixin ensi-iltaan on enää pari viikkoa. Nyt Fox/Disney on julkaissut supersankarielokuvasta taas pari uutta kohtausnäytettä.

Kohtauksista ensimmäisessä Jessica Chastainin mysteeripahis houkuttelee Jean Greyta (Sophie Turner) ”pimeälle puolelle”.

Toisessa kohtausnäytteessä fanien suosikkimutantiksi noussut Elohopea (Evan Peters) esittelee voimiaan avaruudessa – jep, Dark Phoenixissa Marvelin mutantit pääsevät vihdoinkin kosmisempien seikkailujen pariin.

Ja sitten vielä kertaukseksi aikaisemmin tällä viikolla julkaistu kohtaus, jossa Professori X ja Magneto riitelevät taas kerran.

Simon Kinbergin ohjaaman X-Men: Dark Phoenixin juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

X-Menit kohtaavat pelottavimman ja voimakkaimman vihollisensa omiensa joukosta, Jean Greyn. Jean on vähällä kuolla avaruudessa tapahtuvan pelastusoperaation aikana, kun hän saa osuman oudosta kosmisesta voimasta. Kun hän palaa kotiin, tapahtunut on tehnyt hänestä paljon aiempaa voimakkaamman – ja erittäin arvaamattoman. Jean vapauttaa voimansa tavoilla, joita hän ei voi ymmärtää eikä pitää sisällään. Joutuessaan syöksykierteeseen ja loukatessaan rakastamiaan ihmisiä, Jean rikkoo siteen, joka pitää X-Menit yhdessä. Nyt, perheen hajotessa, heidän täytyy löytää keino yhdistyä uudelleen. Vain yhdessä he voivat pelastaa Jeanin sielun ja maapallon avaruusolioilta, jotka haluavat valjastaa tämän voiman ja hallita planeettaamme.