Uusia Taru sormusten herrasta -elokuvia on tulossa, mutta milloin? Näin Warner Bros. -studio kommentoi asiaa

09.03.2023 09:01 Muropaketin toimitus

Helmikuun lopulla vahvistettiin, että uusia Taru sormusten herrasta -elokuvia on tekeillä – ja on jopa mahdollista, että Peter Jackson on mukana niiden tekijätiimissä.

Jos monen fantasiafanin ilouutinen meni ohi tutkasta, voit päästä tilanteen tasalle seuraavien linkkien kautta:

Uudet Taru sormusten herrasta -elokuvat vahvistettiin – yksi ilmestyy jo ensi vuonna

Tekeekö Peter Jackson uuden Taru sormusten herrasta -elokuvan? Näin ohjaaja kommentoi asiaa

Huhu: Studio aikoo tehdä uudesta Taru sormusten herrasta -elokuvasarjasta oman Star Warsinsa

Kuten edellä mainittiin, yksi Taru sormusten herrasta -elokuva ilmestyy jo vuonna 2024. The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim on kuitenkin oma itsenäinen juttunsa, eikä animaatioseikkailu ole yhteydessä Warner Bros.:in suunnittelemaan uuteen elokuvasarjaan.

Mutta milloin ensimmäinen ”oikea” uusi Taru sormusten herrasta -elokuva sitten ilmestyy?

Warner Bros. Discoveryn talousjohtaja Gunnar Wiedenfels on kommentoinut aihetta pintapuolisesti sijoittajien kokoontumisessa tällä viikolla, uutisoi Variety.

Wiedenfelsin puheiden perusteella menee vielä vuosia ennen kuin Keski-Maahan palataan valkokankaalla:

”David [Zaslav, Warner Bros. Discoveryn toimitusjohtaja] lupasi hyvin varhain elvyttää tuon ikonisen ja kulmakivenä toimivan IP:n ja olemme alkaneet edetä siinä hommassa. On jännittävää nähdä, miten eri tekijät saadaan koolle ja miten luova väki on innoissaan tilaisuudesta työskennellä kanssamme. Se tulee kantamaan hedelmää, aikanaan”.

Mitään lupauksia ei siis annettu, mutta ihan mahdottomalta ei tunnu, etteikö Warner Bros. voisi jotain lisätietoa tarjota elokuvahankkeistaan jo tänä vuonna. Kenties heinäkuussa San Diegon Comic-Conin merkeissä…?

Samassa tilaisuudessa Gunnar Wiedenfels  teki selväksi, että myös Harry Potterin maailmaan ollaan palaamassa. Siihen johtaja ei ottanut kantaa, jatketaanko kovaonnista Ihmeotukset-elokuvasarjaa [tuskin – toim. huom.] vai onko luvassa uusien velhojen ja noitien seikkailuja eri tulokulmalla.