Uusimmat

Uutta tietoa Nalle Puh -kauhuelokuvasta: “Nasu ja Puh ovat siinä sadistisia tappajia”

03.06.2022 19:00 Muropaketin toimitus

Rhys Frake-Waterfieldin ohjaama ja käsikirjoittama Nalle Puh -kauhuelokuva on nimeltään Winnie the Pooh: Blood and Honey.

A.A. Milnen luoma Nalle Puh vapautui tänä vuonna tekijänoikeuksista ja siitä tuli julkista omaisuutta. Viikko sitten uutisoitiin, että rakastettu hahmo saa pian aivan uudenlaisen käsittelyn, sillä Puh ja hänen ystävänsä Nasu pääsevät pääosiin kauhuelokuvassa.

Winnie the Pooh: Blood and Honey -elokuva on tämän vuoden aikana julkaistava slasher-kauhuelokuva, jonka ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Rhys Frake-Waterfield.

Dread Centralin haastattelussa Frake-Waterfield kertoo, että elokuvan Puhista ja Nasusta on tullut Risto Reippaan lähdön jälkeen “sadistisia tappajia” joilla ei ole mitään tunnonvaivoja.

“Niin olen aina halunnut tehdä näiden hahmojen kanssa. Se on aina ollut Puh ja Nasu. Puh on näistä kahdesta alfauros. Nasu on käytännössä hänen kätyrinsä, joka tekee mitä vain Puh haluaa. He ovat kasvaneet tällaisiksi vuosien aikana ja kehittäneet sadistisia tapoja. Heillä on tapana mennä ulos ja tappaa ihmisiä ja syödä heidät – käytännössä ihan vaan ruokana”, hän selittää.

Ehkäpä järkyttävintä tässä kaikessa on se, että Frake-Waterfield paljastaa Puhin ja Nasun syöneen nälissään jopa Ihaa-aasin.