Uusimmat

”V-ttu sitä, v-ttu tätä ja v-ttu tota” – Tänään tv:ssä elokuva, jossa ”fuck” lausutaan 506 kertaa, ja tälle videolle on koottu ne kaikki

29.10.2020 17:40 Muropaketin toimitus

The Wolf of Wall Street on tunnetusti räävitön elokuva, ja se myös kuuluu.

Sana ”fuck” (suom. vittu) lausutaan Martin Scorsesen vuonna 2013 ohjaamassa The Wolf of Wall Streetissä eri muodoissaan kaikkiaan 506 kertaa.

Asia on kiehtonut jotakin YouTuben käyttäjää niin paljon, että alta on katsottavissa koostevideo fuck-lohkaisuista.

The Wolf of Wall Street uusitaan TV5:llä tänään kello 22.00.

Alla elokuvan juonikuvaus ja traileri.

Ohjaaja Martin Scorsesen elokuva The Wolf of Wall Street perustuu tositarinaan newyorkilaisesta pörssimeklarista Jordan Belfortista (Leonardo DiCaprio). Belfortin amerikkalainen unelma lähti käyntiin 80-luvulla senttiosakkeista, joiden kautta hän siirtyi pörssilistautumisten ja korruption ahneeseen maailmaan. Belfort saavutti huikeaa menestystä ja vaurautta jo parikymppisenä johtaessaan Stratton Oakmont -pankkiirifirmaansa. Samalla hän ansaitsi lempinimensä the wolf of Wall Street – Wall Streetin susi. Rahaa, valtaa, naisia ja huumeita. Houkutuksia oli jatkuvasti tarjolla, ja viranomaisten uhasta ei tarvinnut välittää. Vaatimattomuus oli Jordanin ja hänen susilaumansa mielestä täysin yliarvostettua, ja heille ei riittänyt mikään.