”Vähän järkeä, mutta viihdyttävä” – Milla Jovovichin uusin elokuva lähti Netflixistä, mutta löysi jo uuden kodin

01.03.2023 08:57 Muropaketin toimitus

Milla Jovovichin tähdittämä ja Capcomin pelisarjaan löyhästi pohjautuva Monster Hunter poistettiin viime yönä Netflixistä. Tästä päivästä lähtien elokuvan voi katsoa Elisa Viihde Viaplaysta.

Toinen vaihtoehto on Prime Video, josta Monster Hunter on löytynyt jo jonkin aikaa.

Vuonna 2021 Suomessa ensi-iltansa saaneen Monster Hunterin on ohjannut Paul W.S. Anderson, joka on tehnyt vaimonsa Milla Jovovichin kanssa myös Resident Evil -elokuvasarjan.

Monster Hunterin juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Kun hiekkamyrsky yllättää kapteeni Artemisin ja hänen eliittiyksikkönsä eksyttäen heidät outoon maailmaan, he saavat järkytyksekseen huomata harhautuneensa vihamieliseen ja tuntemattomaan ympäristöön. Sitä asuttavat hirmuiset ja jättiläismäiset hirviöt, joihin heidän aseensa eivät tehoa. Taistellessaan epätoivoisesti henkensä edestä he kohtaavat salaperäisen Metsästäjän, joka on ainutlaatuisten taitojensa ansiosta aina askeleen edellä noita väkivahvoja olentoja. Heidän opittuaan vähitellen luottamaan toisiinsa Artemisille selviää, että Metsästäjä kuuluu ryhmään, jota johtaa Amiraali. Heitä kaikkia uhkaa vaara, joka voi vielä tuhota koko maailman, joten nuo urheat soturit yhdistävät poikkeukselliset kykynsä kohdatakseen vastustajansa ratkaisevassa taistelussa.”

Muropaketin arvion Monster Hunterista voi lukea täältä:

Arvostelu | Milla Jovovichin pelileffa Monster Hunterissa on vähän järkeä, mutta jättihirviöiden ansiosta se viihdyttää silti

Muropaketin uusimmat