Arnold Schwarzenegger räjäytti vuonna 2011 uutispommin, joka sai vaimon pakkaamaan laukkunsa – piste tarinalle tuli vasta 10 vuotta myöhemmin

03.01.2022 07:45 | Muropaketin toimitus

Arnold Schwarzeneggerin ja toimittaja Maria Shriverin avioliitto on vihdoinkin päättynyt.

Arnold Schwarzenegger ja Maria Shriver avioituivat vuonna 1986 ja pysyivät yhdessä aina vuoteen 2011 asti. Shriver haki avioeroa, kun Schwarzenegger tunnusti vuonna 2011 julkisesti saaneensa lapsen perheen henkilökuntaan pitkään kuuluneen naisen kanssa.

Aiheesta voi lukea esimerkiksi tästä Los Angeles Timesin artikkelista:

Schwarzenegger fathered a child with longtime member of household staff

Paljastus sai tietenkin valtavat otsikot, mutta pariskunnan ero hoidettiin vähin äänin oikeussalien ulkopuolella ja ylimääräistä mediahuomiota karttaen.

The Hollywood Reporterin mukaan avioero astui virallisesti voimaan vasta joulun jälkeen eli yli 10 vuotta sen jälkeen, kun Arnold Schwarzenegger ja Maria Shriver käytännössä erosivat toisistaan. Edes THR ei ole saanut selvitettyä, miten eron virallistamiseen saattoi kulua kokonainen vuosikymmen.

Entisellä pariskunnalla on neljä aikuista lasta. Vanhin on tytär Katherine Schwarzenegger, joka on ollut viime aikoina runsaasti julkisuudessa avioiduttuaan näyttelijä Chris Prattin kanssa.

Muropaketin uusimmat