Vain yksi asia ärsytti Game of Thrones -tähti Kit Haringtonia Talvivaaran taistelussa: “Siistiltähän se näytti, mutta…”

06.05.2019 07:55 | Muropaketin toimitus

Game of Thronesin kahdeksannen tuotantokauden kolmas jakso jakoi katsojat kahteen leiriin ja on poikinut runsaasti keskustelua kuluneen viikon aikana.

Nyt myös Jon Snow’ta esittävä Kit Harington on raottanut sanaista arkkuaan ja kertonut mielipiteensä The Long Night -episodista, jossa Night King hyökkäsi koko armeijansa voimin Talvivaaraan.

Pääsääntöisesti Harington oli hyvin tyytyväinen Game of Thronesin historian massiivisimpaan taisteluun, mutta yksi asia jäi harmittamaan.

”Olin hieman kyrpiintynyt siitä, että olin lohikäärmeen selässä. Sen takia en päässyt taistelemaan väkijoukon keskellä. Näyttihän se siistiltä, mutta olisin jotenkin halunnut – kuten Jonkin olisi halunnut – päästä alas ja mukaan taisteluun. Koska Jon pystyi lentämään lohikäärmeellä, hänen piti se tehdä, mutta hänen paikkansa olisi ollut miekkaa heiluttavien keskuudessa. Koko jakso oli kuitenkin lumoava silti”, Kit Harington kertoi Entertainment Weeklylle.

Game of Thronesin uusin jakso ilmestyi varhain tänä aamuna Suomen aikaa. Jäljellä on nyt siis enää kaksi jaksoa, ja sitten tulen ja jään laulu on luritettu.

Viimeinen jakso Game of Thronesia esitetään Suomessa 20. toukokuuta.