Val Kilmerillä on “merkittävä rooli” uudessa Willow-sarjassa, vaikka näyttelijä ei kuvauksiin päässytkään

30.05.2022 19:00 Muropaketin toimitus

Uusi Willow-sarja alkaa Disney+:ssa marraskuussa 2022.

Disney+:n ensi talvena julkaistava Willow-sarja ottaa inspiraationsa vuonna 1988 julkaistusta, Ron Howardin ohjaamasta seikkailuelokuvasta. Alkuperäisen elokuvan nimiroolia esittävä Warwick Davis nähdään tutussa roolissaan myös tulevassa sarjassa.

Willow-elokuvan keskeistä ihmissoturia, Madmartigania, esitti Val Kilmer. Hän ei päässyt Willow-sarjan kuvauksiin, mutta The Hollywood Reporterin uutisen mukaan Kilmerillä on edelleen “merkittävä rooli” sarjassa.

“Val on valtavan suuri osa tätä, ja ensimmäinen keskusteluni sen jälkeen, kun Warwick ja minä saimme projektillemme vihreän valon, oli Valin kanssa. Halusimme hänen hahmonsa osaksi tarinaa. Halusimme hänet mukaan sarjaamme”, sarjan vastaavana tuottajana toimiva Jonathan Kasdan kertoo.

“Covidin vuoksi hän ei voinut tulla Walesiin kuvaamaan kanssamme, mutta hän on silti keskeisesti mukana sarjassa. Ja olemme siitä innoissamme. Madmartigan elää”, Kasdan kommentoi.

Kurkkusyöpää sairastanut Kilmer nähtiin pienessä mutta tärkeässä roolissa myös viime viikolla julkaistussa Top Gun: Maverick -elokuvassa, missä hän palasi Icemanin rooliinsa.

Katso uuden Willow-sarjan ensimmäinen traileri tästä videosta ja alkuperäisen elokuvan traileri sen alta: