”Väliaika! Kahvia ja pullaa!”: Finnkino järjestää Tuntemattomasta sotilaasta perin erikoisia näytöksiä

25.10.2017 06:24 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla ensi-iltansa saava Tuntematon sotilas on vuoden suurin kotimainen ensi-ilta. Aku Louhimiehen elokuvan pyrkimyksenä on houkutella elokuvateattereihin myös ne suomalaiset, jotka eivät tavallisesti valkokankaan ääreen hakeudu. Tämä näkyy esimerkiksi totutusta kaavasta poikkeavina näytöksinä.

Vielä Titanicin aikoihin – siis 20 vuotta sitten – saatettiin pisimmät elokuvanäytökset keskeyttää Suomessakin väliajalla, mutta sittemmin vessa- ja jaloittelutauot ovat kadonneet elokuvateattereista. Esimerkiksi uusi, lähes kolmetuntinen Blade Runner katsottiin yhdellä istumalla.

Tuntemattomasta sotilaasta on kuitenkin luvassa väliajallisia näytöksiä – eikä siinä vielä kaikki. Väliajalla tarjoillaan myös kahvia ja pullaa, kuin Tervasaaren kesäteatterissa ikään!

Finnkinon poikkeukselliset erikoisnäytökset maksavat noin 20 euroa. Kolmen tunnin ja 30 minuutin mittainen elokuvaesitys sisältää Suomen satavuotista taivalta juhlistavan sotadraaman lisäksi puolen tunnin väliajan. Tarjolla on popcornien tai muiden naposteltavien lisäksi myös puolen litran juoma ja pieni suklaapatukka. Väliajalla käteen saa vielä kahvin tai teen sekä pullan.

Väliajallisia näytöksiä on luvassa Suomen suurimmissa kaupungeissa. Lisätietoja niistä löytyy Finnkinon sivuilta.

Muropaketin uusimmat