Valtavilla seksiorgioilla alkava elokuva floppasi USA:ssa pahasti – perjantaina sen voi katsoa Suomessakin

17.01.2023 08:22 Muropaketin toimitus

Damien Chazellen ohjaama, ja Margot Robbien ja Brad Pittin tähdittämä Babylon saapuu Suomen elokuvateattereihin perjantaina 20. tammikuuta. Nimekkäistä näyttelijöistä huolimatta, palkitusta ohjaajasta ja kuuluisasta alkukohtauksestaan huolimatta Babylon on ollut taloudellinen floppi Yhdysvalloissa.

Näyttelijä Carey Mulliganin mukaan Babylon-elokuva alkaa ”valtavan irstailla ja villeillä juhlilla, joissa ihmisillä on päällä hyvin vähän tai ei mitään”. Margot Robbie on puolestaan kutsunut kohtausta ”juhliksi ja orgioiksi, jotka muuttuvat orgioiksi”.

Margot Robbien uusi elokuva alkaa valtavilla seksiorgioilla: ”Voimmeko oikeasti näyttää tätä?”

Kuvittelisi että moinen kiinnostaisi katsojakuntaa, mutta ei:

Babylon saapui Yhdysvalloissa elokuvateattereihin 23. joulukuuta, ja floppasi pahasti. Tähän mennessä kassa on alle 15 miljoonaa dollaria, mikä on kaukana elokuvan 78-80 miljoonan dollarin tuotantobudjetista.

Muualla maailmassa Babylon ei ole vielä ehtinyt valkokankaille, jotne on varhaista sanoa, tuleeko se pääsemään omilleen vai ei.

Whiplashista, La La Landista ja First Manista tutun Damien Chazellen elokuva on saanut arvioissa ristiriitaisen vastaanoton. IMDb:ssa sen arvosanojen keskiarvo on 7,4/10. Rotten Tomatoesissa kriitikoista 55 prosenttia on kutsunut elokuvaa ”tuoreeksi”, taviskatsojien puolella vastaava luku on 51 prosenttia.