Venom: Let There Be Carnage saapuu Suomeen viikkoja myöhässä – James Bond pelottaa Spider-Man-pahista liikaa?

14.09.2021 20:53 | Muropaketin toimitus

Sony Pictures aikaisti hiljattain Venomin jatko-osan ensi-illan lokakuun ensimmäiseen päivään. Symbioottihirviön suomalaisfanien harmiksi aikataulumuutos ei kuitenkaan koske meitä.

SF Studios on vahvistanut tuovansa kyllä Venom: Let There Be Carnagen Suomen valkokankaille, mutta ensi-ilta on vasta 22. lokakuuta. Odotusta on siis luvassa vielä reilu kuukausi, kun taas jenkit pääsevät katsomaan Venomia jo parin viikon päästä.

Tarkkaa syytä Venomin ”myöhästymiseen” ei tiedetä, mutta 30. syyskuuta saa Suomessa ensi-iltansa 007: No Time to Die, joka tulee valtaamaan elokuvateatterien salit tehokkaasti ja nousemaan takuuvarmasti katsojatilastojen kärkeen. On siis hyvin mahdollista, ettei Venomia haluttu asettaa kilpailemaan James Bondin kanssa.

Mene ja tiedä.

Nykyisellä julkaisuaikataulullaan Venom saa vastaansa elokuvat Roni on rikki, Suurta teatteria, Tytöt – Pidetään pallo! ja Coda – Kahden maailman välissä. Luvassa ei siis ole muuta ison rahan tehosteviihdettä samalle viikonlopulle.

Viime viikolla kerrottiin, että Tom Hardyn ja Woody Harrelsonin tähdittämä Let There Be Carnage on poikkeuksellisen lyhyt supersankarielokuva.