UUSIMMAT

Venomin jatko-osa löytyy nyt suoratoistona, mutta ei elokuvaa suositella voi: ”Lapsellinen sekamelska, joka tuntuu ihan tv-sketsiltä”

08.08.2022 09:29 Muropaketin toimitus

Syksyllä 2021 ensi-iltansa saanut Venom-jatko-osa, Venom: Let There Be Carnage, on vihdoinkin katsottavissa suoratoistona.

Andy ”Klonkku” Serkisin ohjaama Venom: Let There Be Carnage lisättiin viikonloppuna Elisa Viihde Viaplayhin, ja on katsottavissa kuukausimaksua vastaan.

Muista suoratoistopalveluista Venomin ja Carnagen matsia ei löydy, mutta vuokra- ja myyntiversiot ovat toki tarjolla liki kaikilla alan toimijoilla.

Venom: Let There Be Carnage niputettiin monessa arviossa viime vuoden surkeimpien elokuvien joukkoon. Jos ensimmäinen Venom kuitenkin kolisi todella kovaa, kelvannee myös Let There Be Carnage hyvin.

Muropaketin arviossa Venom-jatko-osasta todettiin mm. seuraavaa:

Kelly Marcelin käsikirjoittama Let There Be Carnage on lapsellinen sekamelska, joka tuntuu liian usein Saturday Night Liven sketsiltä jostain oikeasta Venom-elokuvasta. Vai mitä sanotte kohtauksesta, jossa Venom pitää keikkayleisölle Pride-henkistä puhetta kaapista tulemisesta tai kohtauksesta, jossa Venom pahoittelee Eddie Brockille, kun ”voi korjata haavat ja krapulat, mutta ei isäntänsä särkynyttä sydäntä”? Kaukana ollaan Marvelin sarjakuvista, vaikka niissäkin Venomia on kuljetettu viime vuosina hyvinkin yllättäviin suuntiin.

Arvostelu | Venom: Let There Be Carnage on vuoden oudoin romanttinen komedia