Viaplayn uudet sarjat ja elokuvat kuukausitilaajille joulukuussa: Solo: A Star Wars Story, Synkin hetki, Avengers: Infinity War…

02.12.2018 09:50 | Muropaketin toimitus

Viaplay on paljastanut sarjat ja elokuvat, jotka se lisää suoratoistopalvelunsa kuukausitilaajiensa katsottavaksi joulukuun aikana. Mukana on todella isoja ensi-iltoja, kuten uusin Star Wars ja Avengers.

Huomio! Alla julkaistavat päivämäärät voivat muuttua. Tiedot pohjautuvat Viaplayn toimittamaan aineistoon.

SARJAT

Vampyyripäiväkirjat

”L.J. Smithin samannimiseen kirjasarjaan perustuvan sarjan kaikki kahdeksan tuotantokautta ovat katsottavissa Viaplayssa 1. joulukuuta alkaen. Suosittua kauhufantasiasarjaa tehtiin vuosina 2009–2016.”

Maria Wern

”Anna Janssonin dekkareihin perustuvan ruotsalaisen rikossarjan pääosaa näyttelee Eva Röse. Maria Wern on periksi antamaton poliisi, joka selvittää Gotlannissa tapahtuvia rikoksia. Sarjan kaudet 5–6 ovat katsottavissa Viaplayssa 1. joulukuuta alkaen.”

Kukkulan kuningas

”Mike Judgen ja Greg Danielsin luomaa Emmy-palkittua animaatiosarjaa esitettiin vuosina 1997–2009. Sarjan kaudet 12–13 ovat katsottavissa Viaplayssa 1. joulukuuta alkaen.”

American Housewife

”Suomessa aiemmin esittämätön amerikkalainen tilannekomedia American Housewife saa ensiesityksensä Viaplayssa 3. joulukuuta. Sarjassa seurataan kotirouva Katie Otton (Katy Mixon) ja hänen perheensä elämää heidän Connecticutissa sijaitsevassa uudessa kotikaupungissaan Westportissa. Sarjasta on katsottavissa ensimmäinen ja toinen kausi.”

StartUp

”Rikossarjan tuorein kolmas kausi on katsottavissa Viaplayssa 7. joulukuuta alkaen. Sarjassa nerokas teknologinen keksintö saa taakseen hämäräperäisen rahoituksen ja kolme kyseenalaista nuorta yrittäjää, joilla ei pitäisi olla mitään asiaa Silicon Valleyihin. Sarja on katsottavissa Suomessa ainoastaan Viaplayssa.”

Killjoys

”Kanadalaisen avaruusseikkailun kolme ensimmäistä tuotantokautta on katsottavissa Viaplayssa 14. joulukuuta alkaen. Sarjassa seurataan kolmen palkkionmetsästäjän seikkailuja.”

The Orville

”Family Guy -sarjan luojana tunnettu Seth MacFarlane on myös tämän sarjan takana. Tulevaisuuteen sijoittuva scifi-komediasarja seuraa U.S.S. Orville -avaruusaluksen seikkailuja. Sarjan ensimmäinen kausi on katsottavissa Viaplayssa 19. joulukuuta alkaen.”

South Park

”Kulttimaineen saavuttanut animaatiosarja jatkuu Viaplayssa. Sarjan tuore 22. kausi on katsottavissa Viaplayssa 27. joulukuuta alkaen.”

Modus

”Norjalaisen Anne Holtin Inger Johanne Vik -rikosromaaneihin perustuvan ruotsalaisen rikosdraaman toinen kausi on katsottavissa Viaplayssa 31. joulukuuta alkaen.”

ELOKUVAT

Hyppy ajassa (A Wrinke in Time)

”Tänä vuonna ensi-iltansa saanutta Disney-elokuvaa tähdittävät Oprah Winfrey, Reese Witherspoon ja Zach Galifianakis. Scifi-fantasiaelokuva on katsottavissa Viaplayssa 4. joulukuuta alkaen.”

Viimeinen loma (The Leisure Seeker)

”Helen Mirren ja Donald Sutherland nähdään pääosissa Paolo Virzìn ohjaamassa komediassa, jossa iäkäs pariskunta suuntaa viimeisen kerran lomamatkalle vanhalla asuntoautollaan. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 5. joulukuuta alkaen.”

Renegades

”J.K. Simmons tähdittää Luc Bessonin ja Richard Wenkin käsikirjoittamaa toimintatrilleriä. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 6. joulukuuta alkaen.”

The Post

”Steven Spielbergin  ohjaaman elokuvan pääosia esittävät Oscar-voittajat Meryl Streep ja Tom Hanks. Poliittinen draamaelokuva on katsottavissa Viaplayssa 7. joulukuuta alkaen.”

I, Tonya

”Tositapahtumiin perustuvan elokuvan pääosassa taitoluistelija Tonya Hardingina nähdään Margot Robbie. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 11. joulukuuta alkaen.”

Kurt Josef Wagle og mordmysteriet på Hurtigruta

”Tommy Wirkolan ja Stig Frode Henriksenin ohjaama norjalaiskomedia sai ensi-iltansa viime vuonna. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 12. joulukuuta alkaen. ”

Roman J. Israel, Esq.

”Denzel Washington tähdittää draamatrilleriä idealistisena puolustusasianajajana. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 12. joulukuuta alkaen.”

Avengers: Infinity War

”Viime keväänä Suomen ensi-iltansa saaneen Marvelin supersankarielokuvan pääosissa nähdään koko joukko Hollywood-tähtiä, muun muassa Robert Downey Jr, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbacth ja Josh Brolin. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 14. joulukuuta alkaen.”

Synkin hetki

”Gary Oldman loistaa roolissaan Iso-Britannian sodanaikaisena pääministerinä Winston Churchillina. Oldmanin roolisuoritus palkittiin parhaan miespääosan Golden Globe sekä Oscar-palkinnoilla. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 18. joulukuuta alkaen.”

12 Strong

”Elokuva kertoo syyskuun 11. päivän iskujen jälkimainingeista, jolloin USA:n armeijan erikoisjoukkojen eliittiyksikkö lähetetään ensimmäisinä amerikkalaissotilaina Afganistaniin. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 20. joulukuuta alkaen.”

Pitch Perfect 3

”Vuonna 2017 ensi-iltansa saanut musikaalikomediaelokuva on elokuvasarjan kolmas jatko-osa.  Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 21. joulukuuta alkaen.”

Phantom Thread

”Paul Thomas Andersonin käsikirjoittaman ja ohjaaman elokuvan pääosassa nähdään Daniel Day-Lewis. Hän esittää 1950-luvun Lontooseen sijoittuvassa elokuvassa muotisuunnittelija Reynolds Woodcockia, jonka asiakkaisiin kuuluu kuninkaallisia, elokuvatähtiä, perijättäriä ja seurapiirien kermaa. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 25. joulukuuta alkaen.”

Den 12. mann

”Viime vuonna ensi-iltansa saanutta norjalaista historiallista draamaelokuvaa tähdittää irlantilaisnäyttelijä Jonathan Rhys Meyers. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 26. joulukuuta alkaen.”

Norske byggeklosser

”Tänä vuonna ensi-iltansa saaneessa norjalaiskomediassa pariskunta törmää rakennusmääräysten viidakkoon remontoidessaan perimäänsä taloa. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 27. joulukuuta alkaen.”

Solo: A Star Wars Story

”Ron Howardin ohjaama Solo: A Star Wars Story keskittyy aiemmista Tähtien sota -elokuvista tuttuun Han Solon hahmoon. Avaruuswestern sai Suomen ensi-iltansa keväällä ja on katsottavissa Viaplayssa 28. joulukuuta alkaen.”

LASTENOHJELMAT JA -ELOKUVAT

Suuri tehtävä

”Viaplayn omaa tuotantoa oleva lastensarja Suuri tehtävä saa jatkoa. Ia Langhammerin esittämä professori Primus jatkaa seikkailujaan myös toisella kaudella apunaan uskollinen assistenttinsa Sigma, jota näyttelee Nina Hjelmqvist. Viaplayn joulukalenterin ensimmäinen luukku aukeaa 1. joulukuuta. Sarja on jälkiäänitetty suomeksi.”

Itse ilkimys

”Vuonna 2010 julkaistussa tietokoneanimaatiossa seikkailee tunnettu suurrikollinen Gru. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 1. joulukuuta alkaen.”

Itse ilkimys 2

”Vuonna 2013 ilmestyneessä jatko-osassa superkonna Gru on jättänyt rikollisen elämän taakseen ja omistautunut hoivaamaan kolmea suloista ottotytärtään. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 1. joulukuuta alkaen.”

Kätyrit

”Vuonna 2015 ensi-iltansa saanut tietokoneanimaatioelokuva on esiosa elokuville Itse ilkimys ja Itse ilkimys 2. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 1. joulukuuta alkaen.”

Lemmikkien salainen elämä

”Animaatioelokuva Lemmikkien salainen elämä kertoo, mitä koirien, kissojen ja muiden karvaturrien maailmassa todella tapahtuu, kun omistajat lähtevät päiväksi kotoa. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 1. joulukuuta alkaen.”

Hop

”Animaatiota ja elävää kuvaa yhdistävän elokuvan pääosassa seikkailee teini-ikäinen pupu E.B., jonka isä johtaa salaista suklaatehdasta. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 1. joulukuuta alkaen.”

Lorax

”Koko perheen animaatioseikkailu perustuu amerikkalaisen lastenkirjailijan Dr. Seussin kirjaan. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 1. joulukuuta alkaen.”

Heidi

”Sveitsiläis-ranskalaisessa animaatiosarjassa seikkailee 5-vuotias Heidi, joka asustaa Sveitsin Alpeilla yhdessä isoisänsä kanssa. Sarjan ensimmäinen kausi katsottavissa Viaplayssa 7. joulukuuta alkaen.”

Urhea

”Pixarin tuottama animaatioelokuva voitti parhaan animaatioelokuvan Oscar-palkinnon vuonna 2013. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 7. joulukuuta alkaen.”

Utelias Vili

”Lasten animaatiosarjassa seikkailee Utelias Vili, pieni ja ketterä apina. Sarjan kaudet 5-8 ovat katsottavissa Viaplayssa 14. joulukuuta alkaen.”

Tsatsiki, mutsi ja poliisi

”Vuonna 1999 ensi-iltansa saanut elokuva kertoo pikku Tsatsikista, ruotsalaisen yksinhuoltajaäidin pojasta. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 25. joulukuuta alkaen.”

Tsatsiki 2 – ikuisesti ystäviä

”Vuonna 2001 julkaistu ruotsalaiselokuva on jatko-osa elokuvalle Tsatsiki, mutsi ja poliisi. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 25. joulukuuta alkaen.”