Uusimmat

Viaplayn uudet sarjat ja elokuvat lokakuussa: Kuukausitilaajille tarjolla mm. Black Panther, Flatliners ja Tim Burtonin uusin leffa

01.10.2018 09:14 Muropaketin toimitus

Viaplay on paljastanut elokuvat ja tv-sarjat, jotka suoratoistopalvelun kuukausitilaajien katsottavaksi lisätään lokakuussa.

Seuraavina viikkoina Viaplayn valikoima kasvaa seuraavilla uutuuksilla.

SARJAT

NCIS Rikostutkijat

”Amerikkalaisen rikosdraamasarjan 14. kausi on katsottavissa Viaplayssa 1. lokakuuta alkaen.”

Kukkulan kuningas

”Mike Judgen ja Greg Danielsin luomaa Emmy-palkittua animaatiosarjaa esitettiin vuosina 1997–2009. Sarjan kaudet 7-8 on katsottavissa Viaplayssa 1. lokakuuta alkaen.”

Speechless

”Amerikkalainen tilannekomedia seuraa DiMeon perheen elämää. Minnie Driverin tähdittämän sarjan ensimmäinen kausi on katsottavissa Viaplayssa 1. lokakuuta alkaen.”

Will & Grace

”Viime syksynä 11 vuoden taon jälkeen paluun tehnyt komediasarja jatkuu 5. lokakuuta. Kaikkiaan 16 Emmy-palkintoa aikanaan keränneen komediasarjan kymmenennen kauden uudet jaksot ovat katsottavissa Viaplayssa yksi jakso viikossa päivä Yhdysvaltojen ensiesityksen jälkeen.”

Nashville

”Ihmissuhteista musiikkibisneksen kulisseissa kertovan draamasarjan kuudennen kauden loput kahdeksan jaksoa ovat nähtävissä Viaplayssa alkaen 5. lokakuuta.”

Olipa kerran (Once Upon a Time)

”Disneyn draamasarjassa satujen ja arkimaailman rinnakkaiset todellisuudet kohtaavat Storybrooken pikkukaupungissa. Sarjan kaudet 1–7 kautta ovat katsottavissa Viaplayssa alkaen 7. lokakuuta.”

Svartsjön

”Ruotsalainen jännitysdraama Svartsjön jatkuu toisella kaudella 10. lokakuuta. Sarjan ensimmäisen kauden tapahtumat keskittyivät pitkään suljettuna olleeseen pohjoiseen hiihtokeskukseen, jonka historia kätki synkän murhan. Toisella kaudella sarjan tapahtumat käynnistyvät, kun Johan Ceder lähetetään ulkosaaristoon vieroitushoitoon hänen saatuaan tuomion huumeiden hallussapidosta.”

Mr. Robot

”Golden Globe -palkittu trilleri jatkuu Viaplayssa kolmannen kauden jaksoilla 12. lokakuuta alkaen.”

Fargo

”Coenin veljesten samannimiseen elokuvaan perustuvan sarjan kolme kautta on katsottavissa Viaplayssa alkaen 20. lokakuuta.”

Kevin (Probably) Saves the World

”Amerikkalaisen fantasiakomedian ensimmäinen kausi on katsottavissa Viaplayssa alkaen 22. lokakuuta.”

The Shannara Chronicles

”Terry Brooksin The Sword of Shannara -kirjasarjaan perustuvan fantasiasarjan toinen kausi on katsottavissa Viaplayssa alkaen 22. lokakuuta.”

ELOKUVAT

Askeladden – i Dovregubbens hall

”Viime vuonna ensi-iltansa saanut norjalainen elokuva on katsottavissa Viaplayssa 2. lokakuuta alkaen.”

Happy Death Day

”Amerikkalaisessa kauhuelokuvassa opiskelijatyttö elää oman kuolinpäivänsä yhä uudelleen ja uudelleen. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 4. lokakuuta alkaen.”

Mike ja Dave häädeittejä vailla

”Hääkomedian pääosissa nähdään  Zac Efron, Adam Devine, Anna Kendrick ja Aubrey Plaza. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 5. lokakuuta alkaen.”

Wonder Wheel

”Viime joulukuussa Suomen ensi-iltansa saaneessa, Woody Allenin ohjaamassa ja käsikirjoittamassa elokuvassa pääosia näyttelevät Kate Winslet, Justin Timberlake, Juno Temple ja Jim Belushi. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 9. lokakuuta alkaen.”

Marshall

”Elokuva perustuu tositarinaan asianajaja Thurgood Marshallista, josta tuli ensimmäinen afroamerikkalainen Yhdysvaltain korkeimman oikeuden tuomari. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 11. lokakuuta alkaen.”

Black Panther

”Tämän vuoden menestyneimpiin elokuviin lukeutuva supersankarielokuva on katsottavissa Viaplayssa 12. lokakuuta alkaen.”

Flatliners

”Viime vuonna ensi-iltansa saaneen tieteiselokuvan pääosissa nähdään Ellen Paige ja Diego Luna. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 16. lokakuuta alkaen.”

Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille

”Samannimiseen kirjaan perustuvan fantasiaseikkailun ohjasi Tim Burton. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 19. lokakuuta alkaen.”

Keeping Up with the Joneses

”Vuonna 2016 ensi-iltansa saaneen amerikkalaisen humoristisen toimintaelokuvan pääosissa nähdään Gal Gadot, Jon Hamm, Zach Galifianakis ja Isla Fisher. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 23. lokakuuta alkaen.”

The Star

”Koko perheen animaatioseikkailukomedia kertoo pienestä, rohkeasta aasista nimeltä Bo ja hänen ystävistään. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 25. lokakuuta alkaen.”

Victoria & Abdul

”Stephen Frears ohjasi elokuvan kuningatar Victorian ja nuoren intialaisen kirjurin odottamattomasta ystävyydestä. Elokuvassa pääosia näyttelevät Judi Dench ja Ali Fazal, ja se on katsottavissa Viaplayssa 26. lokakuuta alkaen.”

Insidious: The Last Key

”Tänä vuonna ensi-iltansa saanut amerikkalainen kauhuelokuva on katsottavissa Viaplayssa 31. lokakuuta alkaen.”

LAPSILLE

Rasavillit

”Vuonna 1994 ensi-iltansa saaneen amerikkalaiskomedian yhdessä sivuroolissa nähdään Donald Trump. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 2. lokakuuta alkaen.”

Sasu

”Lasten animaatiosarjan pääosassa seikkailee viisivuotias Sasu-seepra, jonka suurperhe elää seeprojen asuttamassa kaupungissa. Sarjan ensimmäinen kausi on katsottavissa Viaplayssa 5. lokakuuta alkaen.”

Mulan ja Mulan 2

”Disneyn tuottama animaatioelokuva Mulan sai ensi-iltansa vuonna 1998, ja elokuvan jatko-osa julkaistiin vuonna 2004. Kumpikin elokuva on katsottavissa Viaplayssa 5. lokakuuta alkaen.”

Lumottu Ella

”Vuonna 2004 ensi-iltansa saaneen elokuvan pääosassa nähdään Anne Hathaway. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 9. lokakuuta alkaen.”

Jessin kanssa

”Jess-kissan ja ystävien seikkailuista kertovan brittiläisen lastenanimaatiosarjan ensimmäinen kausi on katsottavissa Viaplayssa 12. lokakuuta alkaen.”

Pikku prinssi

”Samannimiseen pienoisromaaniin perustuvan tv-sarjan kolmas kausi katsottavissa Viaplayssa 19. lokakuuta alkaen.”

Muropaketin uusimmat