Uusimmat

Video: Muumio-tähdet Brendan Fraser ja Dwayne Johnson kohtasivat Oscar-gaalassa – “Kun muut epäilivät minua, hän otti vastaan avosylin”

17.03.2023 13:15 Muropaketin toimitus

Brendan Fraser ja Dwayne Johnson näyttelivät yhdessä vuonna 2001 julkaistussa The Mummy Returns -elokuvassa, joka oli Johnsonin läpimurto elokuvapuolella.

Näyttelijät Brendan Fraser ja Dwayne Johnson tekivät töitä yhdessä vuonna 2001 julkaistussa Muumio-elokuvan jatko-osassa Muumion paluu. Elokuva oli nykyisin supertähtenä tunnetulle Johnsonille ensimmäinen rooli näyttelijänä, ja se poiki spinoff-elokuvan Skorpionikuningas (2002).

Fraser ja Johnson kohtasivat toisensa tämän vuoden Oscar-gaalassa, missä Fraser voitti miespääosa-Oscarin elokuvasta The Whale. Johnson julkaisi Instagramissa pienen videon kaksikon lämpimästä kohtaamisesta.

Postauksessaan Johnson kiittelee Fraseria, joka aikoinaan otti näyttelijänä aloittelevan kaverin vastaan lämpimästi ja tukien.

“Monet kriitikot ja kyynikot olivat tuolloin minua vastaan, mutta Brendan toivotti minut tervetulleeksi avosylin ja toimi minun tukenani. En koskaan unohda kilttejä ihmisiä”, hän kirjoittaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Dwayne Johnson (@therock) jakama julkaisu

Fraserin ja Johnsonin ensimmäinen yhteistyö on katsottavissa suoratoistossa Ruudusta ja SkyShowtimesta.

LUE MYÖS: Arvostelu | Brendan Fraser ansaitsisi The Whalesta Oscarin – muuten elokuva on raivostuttavan keskinkertainen

 

Muropaketin uusimmat