Uusimmat

Video: Tältä näyttää uusi Blade Runner -tv-sarja Black Lotus, joka saapunee HBO Nordiciin syksyn aikana

10.08.2021 09:33 Muropaketin toimitus

Blade Runner: Black Lotus -sarja jatkaa elokuvien tarinaa.

Adult Swim ja Crunchyroll ovat julkaisseet mainospätkänä uuden Blade Runner -tv-sarjan alkuintron. Animena toteutettu Blade Runner: Black Lotus -sarja sijoittuu vuoteen 2032 ja sen pääpäsmärinä toimii Shinichiro Watanabe (Cowboy Bebop, Samurai Champloo). Hän käsikirjoitti ja ohjasi myös ennen Blade Runner 2049 -elokuvaa nähdyn Blade Runner Black Out 2022 -lyhytelokuvan.

Shinji Aramaki (Appleseed, Blade Runner Black Out 2022) ja Kenji Kamiyama (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex) ohjaavat yhdessä kaikki sarjan ensimmäisen kauden jaksot, joita on luvassa yhteensä 13.

Sarjasta esitetään sekä japanin- että englanninkielinen versio. Ääninäyttelijöinä toimivat muun muassa Will Yum Lee, Shinshu Fuji, Samira Wiley, Brian Cox ja Wes Bentley. Mukana ovat myös Josh Duhamel, Taiten Kusunoki, Peyton List, Yoshiko Sakakibara, Stephen Root, Hochu Otsuka, Barkhad Abdi, Takayuki Kinba, Gregg Henry, Masane Tsukayama, Henry Czerny, Akio Nojima, Jason Spisak ja Kazuki Yao.

Blade Runner: Black Lotus -sarjan tarkka ensi-ilta ei ole vielä selvillä, mutta se alkaa Yhdysvalloissa Adult Swim -kanavalla syksyllä. Suomessa Adult Swim -sarjoja esittää HBO Nordic, eli eiköhän tämäkin nähdä siellä tai vaihtoehtoisesti Suomeen syksyllä rantautuvassa HBO Max -palvelussa.

Muropaketin uusimmat