UUSIMMAT

Video: Tältä näytti, kun Will Smith löi ja uhkaili Oscar-gaalan juontajaa: ”Minun vaimostani et v-ttu vitsaile”

28.03.2022 08:45 Muropaketin toimitus

Will Smith hermostui Oscar-gaalassa pahemman kerran.

Varhain maanantaiaamuna Suomen aikaa järjestetyn Oscar-gaalan hämmentävin tilanne nähtiin kesken Chris Rockin juonnon. Rock vitsaili Jada Pinkett Smithin kaljuuntumisesta, mikä sai näyttelijän aviomiehen Will Smithin hermostumaan. Smith nousi lavalle ja kävi käsiksi Rockiin.

Jada Pinkett Smith kärsii autoimmuunisairauksiin kuuluvasta pälvikaljuudesta, ja on puhunut asiasta avoimesti julkisuudessa. Eri asia tietenkin sitten on, onko aiheesta soveliasta vitsailla miljoonayleisön edessä.

Lavalta poistuessaan Will Smith vielä huusi Chris Rockille, että tämän on ”parasta pitää vittu hänen vaimonsa pois vitseistä”.

Koko tilanne näkyy tältä Twitterissä julkaistulta videolta:

Tilanteen jälkeen Denzel Washington ja Tyler Perry rauhoittelivat näyttelijäkollegaansa.

Chris Rock reagoi tilanteeseen niin nopeasti, että sitä pidettiin aluksi käsikirjoitettuna. Smithin kielenkäyttö kuitenkin viittasi spontaaniin reaktioon, ja nyt Los Angelesin poliisi on lisäksi kertonut Varietylle, ettei Chris Rock ole nostamassa syytteitä tapahtuneesta.

Jotta erikoinen tilanne olisi vielä piirun verran erikoisempi, pian välikohtauksen jälkeen Smith palkittiin parhaan miespääosan Oscarilla elokuvasta King Richard.

Kiitospuheessaan Smith pahoitteli tapahtunutta, mutta ei osoittanut sanojaan Rockille.