Vieläkö muistat kun Netflix saapui Suomeen? ”Tätä voi käyttää myös PlayStation 3:lla”, hehkutettiin Spotifyn kylkiäisenä kaupattua uutuuspalvelua

29.09.2020 11:50 | Muropaketin toimitus

Netflixin suoratoistopalvelu lanseerattiin Suomessa lokakuussa 2012.

Lokakuun 18. päivä 2012 julkaisemamme Netflix-uutinen kertoo hyvin siitä, miten palvelu – ja maailma – on kahdeksassa vuodessa kehittynyt. Konsolisukupolvi oli vielä edellinen, palvelua myytiin Spotifyn kylkiäisenä ja sisäänheittosarjat olivat jotain ihan muuta kuin nykyään:

Verkossa toimiva Netflix-videovuokraamo on avannut ovensa Suomessa – tarjolla ilmainen kokeilukuukausi ja ilmainen loppuvuosi Spotify-käyttäjille.

Rapakon tuolla puolen suosittu elokuvien ja TV-sarjojen verkkopalvelu Netflix on avannut viimein ovensa myös Suomessa. Palvelussa voi katsella kiinteällä 7,99 euron kuukausimaksulla rajoittamattoman määrän elokuvia ja TV-sarjoja. Liittymällä palvelun käyttäjäksi saa ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi, mutta Spotify-musiikkipalvelun käyttäjien korttia ryhdytään höyläämään vasta ensi vuoden alusta, eli luvassa on ilmainen loppuvuoden viihde. Elokuvia ja TV-sarjoja voi katsoa tietokoneen lisäksi PlayStation 3- ja Xbox 360 -konsoleilla, Nintendo Wiillä, monilla älypuhelinmalleilla ja tietyillä verkkoyhteydellä varustetuilla televisioilla.

Palvelusta löytyy nyt niin kotimaista kuin ulkomaista tarjontaa, tosin alkumetreillä valikoima on aavistuksen suppea. Tämä hetken suosikkisarjoista Netflix tarjoa mm. Dexterin, The Walking Deadin ja Breaking Badin. Kotimaisista leffoista tarjolla ovat mm. Iron Sky, Rouva Presidentti ja Miehen työ.

Pian Netflixin lanseeraamisen jälkeen saimme haastateltavaksi tuotetiimijohtaja Neil Huntin.

Lue juttu täältä:

Haastattelussa Netflixin Neil Hunt: ”Rahaa on turha pyytää niiltä, joilla sitä ei ole.”

Muropaketin uusimmat