Vihdoinkin selitys: Tämän takia uusimman Star Wars -elokuvan puhutuin cameo päätyi roskakoriin

13.02.2018 07:10 | Muropaketin toimitus

Kun Star Wars: The Last Jediä kuvattiin, vierailivat Englannin prinssit Harry ja William kuvauspaikalla. Veljeksille kaavailtiin myös cameorooleja elokuvaan, mutta siitä ei koskaan tullut mitään. Nyt on selvinnyt, miksi ei.

MovieWeb -sivuston mukaan Harry ja William olisivat esittäneet Rian Johnsonin ohjaamassa Star Wars: The Last Jedissä Stormtrooper-sotilaita. Kuninkaalliset vetivät jopa rooliasut ylleen ja astuivat kameran eteen. Materiaalia ei kuitenkaan koskaan käytetty valmiissa elokuvassa.

Syy on sangen selvä: prinssit olisivat olleet pituutensa takia liian silmiinpistävä näky muiden Stormtrooperien rinnalla.

MovieWeb kirjoittaa, että kaikkien Stormtrooperien pitää olla tietyn mittaisia eli 180 senttimetriä pitkiä.  Näin ollen 191 senttimetriä pitkä William ja 186 senttimetriä pitkä Harry eivät voineet päästä mukaan elokuvaan, vaikka cameo vielä kuvaushetkellä hyvältä idealta tuntuikin.

On kuitenkin yhä mahdollista, että Englannin prinssien Star Wars -materiaaliin päästään tutustumaan The Last Jedin blu-raylla, joka julkaistaan kevään mittaan.