Vihdoinkin tietoa Indiana Jones 5:n tarinasta? Huhun mukaan kesän 2022 elokuvassa avaruus kutsuu ja natseista on taas vaivaa

22.05.2021 08:31 | Muropaketin toimitus

Ensi vuonna ilmestyvän Indiana Jones -elokuvan tarina on pidetty onnistuneesti salassa, mutta nyt siitä on saattanut paljastua palasia.

The Illuminerdi -sivuston mukaan James Mangoldin ohjaama Indiana Jones 5 sijoittuu 1960-luvun lopulle.

Mads Mikkelsen on elokuvan pahis (eipä yllätä), tarkemmin sanoen natsien tiedemies, jonka NASA on palkannut mukaan kuulentoprojektiin. Mukana on myös toinen pahis, naispuolinen, jota kuvaillaan ”ilkeäksi ja julmaksi tappajaksi”. Näyttelijästä ei ole tietoa, mutta roolia kuulemma tarjottiin Scarlett Johanssonille, joka kuitenkin kieltäytyi siitä.

Koska NASA ja avaruus ovat väitetysti läsnä Indiana Jones 5:ssä, on myös arveltu että avaruusolennot saattaisivat olla – vuoden 2008 Kristallikallon valtakunnan tavoin – jotenkin osa tarinaa. The Illuminerdi ei kuitenkaan tiedä kertoa tästä aiheesta mitään, vaan tyytyy vain spekuloimaan.

Muut sivustot eivät ole nyt julkaistuja huhuja vahvistaneet millään tavoin, joten The Illuminerdin lähteeseen kannattaa suhtautua suurella varauksella.

Yhä nimetön Indiana Jones 5 saa ensi-iltansa 29.7.2022.