Uusimmat

Vihdoinkin! Top Gunin jälkeen myös toinen Val Kilmerin 1980-luvun klassikkoelokuva saa jatko-osan – Disney+ auki keskiviikkona

Kuva: © 2022 Lucasfilm Ltd

28.11.2022 06:00 Muropaketin toimitus

Ron Howardin vuonna 1988 ilmestynyt Willow oli kaukana täydellisestä elokuvasta, mutta jokainen 1980-luvulla fantasiasta innostunut lapsi sen kyllä katsoi ja leffan edelleen muistaa. 

Warwick Davisin, Val Kilmerin, Joanne Whalleyn ja Jean Marshin tähdittämän Willow’n kuvaus kuuluu seuraavasti:

George Lucasin tuottaman ja ideoiman seikkailun sankari on Willow-kääpiö, joka kuljettaa pientä vauvaa vaarallisten seutujen halki. Ilkeän kuningattaren sotajoukot jahtaavat Willowia, joten tämä liittyy rohkean miekkamiehen seuraan. Kilmerin ja Whalleyn kahdeksan vuoden avioliitto alkoi pian elokuvan jälkeen.

Kulttimaineestaan huolimatta Willow’lle ei koskaan tehty jatko-osaa, mutta tällä viikolla elokuvan tarina saa vihdoinkin jatkoa, kun Disney+:ssa alkaa uusi Willow-tv-sarja. Kahdeksanosainen tuotantokausi käynnistyy keskiviikkona 30. marraskuuta kahdella jaksolla, ja sen jälkeen Willow’ta seurataan jakso per viikko -tahdilla.

Rooliinsa palaavien Warwick Davisin ja Joanne Whalleyn lisäksi Willow-sarjaa tähdittävät Erin Kellyman, Ellie Bamber ja Tony Revolori. Val Kilmer ei valitettavasti ole sarjassa mukana – no, ainakaan fyysisesti.

“Val on valtavan suuri osa tätä, ja ensimmäinen keskusteluni sen jälkeen, kun Warwick ja minä saimme projektillemme vihreän valon, oli Valin kanssa. Halusimme hänen hahmonsa osaksi tarinaa. Halusimme hänet mukaan sarjaamme”, Willow-sarjan vastaavana tuottajana toimiva Jonathan Kasdan kertoi aikaisemmin tänä vuonna.

Val Kilmerillä on “merkittävä rooli” uudessa Willow-sarjassa, vaikka näyttelijä ei kuvauksiin päässytkään

Willow-elokuvan voi katsoa kertaukseksi Disney+:sta. Suomen muista kuukausimaksullisista suoratoistopalveluista leffaa ei löydy.