Uusimmat

”Viides Rambo olisi virhe”, totesi Sylvester Stallone vuonna 2010 – Ja nyt leffa pyörii valkokankaalla

24.09.2019 11:05 Muropaketin toimitus

Läheltä piti, ettei viides Rambo jäänyt kokonaan tekemättä.

Edellinen Rambo-elokuva, yksinkertaisesti nimetty Rambo, sai ensi-iltansa vuonna 2008. Sen jälkeen Sylvester Stallone kehitteli jonkin aikaa viidettä elokuvaa, kunnes iski hanskat naulaan ja päätti lopettaa Rambojen tekemisen.

”Uskon että Rambo on nyt tässä. En usko että elokuvia tulee enää enempää. Olen tästä 99-prosenttisen varma”, Stallone ilmoitti Empire-lehden haastattelussa vuonna 2010.

Vielä noihin aikoihin toimintalegenda uskoi vahvasti siihen, että Rambo 5 olisi jopa suoranainen virhe.

”Jos Rambo lähtisi tämän [vuoden 2008 elokuvan] jälkeen uuteen seikkailuun, tuntuisi se rahastukselta eikä välttämättömyydeltä. En haluaisi että niin tapahtuisi”, Stallone kuittasi.

”Olen hyvin tyytyväinen Burman seikkailuun, koska en pidätellyt yhtään sitä tehdessä. Halusin näyttää miten rankkaa sisällissota on. Ei sellaista voi sokeroida. Ja mitä sellaisen jälkeen voisi tehdä?”

Ei mennyt kuitenkaan kuin pari vuotta, kun Sylvester Stallonen mieli taas muuttui ja viidettä Ramboa alettiin valmistella uudelleen. Yhdessä vaiheessa Stallone kaavaili Rambosta myös televisiosarjaa, mutta tuo projekti ei ole edennyt.

Käsikirjoituksen hiominen ja The Expendables -elokuvat lykkäsivät Rambo: Last Bloodin tekemistä pitkään, mutta nyt elokuva on vihdoin valmis. Aluksi Last Bloodia markkinoitiin viimeisenä Rambo-elokuvana, mutta kuluvan vuoden aikana Stallone on vihjannut haastatteluissa, että jatko saattaisi sittenkin kiinnostaa vielä…