Uusimmat

Uusi tv-kanava Suomeen, ensituntumat Jokeri-elokuvasta, The Walking Dead -fanille pesäpallomaila pyllyyn – ja viikon 39/2019 muut tärkeimmät leffauutiset

29.09.2019 09:20 Muropaketin toimitus

Muropaketin toimitus kokosi samalle sivulle kaikki viikon 39/2019 merkittävimmät ja mielenkiintoisimmat elokuva-aiheiset uutiset.

Tällä viikolla on tapahtunut mm. seuraavaa:

Sony ja Marvel Studios pääsivät sopuun: Spider-Manin seikkailut jatkuvat MCU:ssa – uusi leffa luvassa kesällä 2021

Elokuussa uutisoitiin Marvel Studiosin ja Sony Picturesin yhteistyön päättyneen. Tämän myötä Spider-Manin seikkailut Marvel Cinematic Universessa (MCU) tulivat päätökseen. Moni fani oli pettynyt, ja intohimoisimmat julistivat jopa boikotin Sonylle.

Suomessa aloittaa ensi viikolla uusi tv-kanava – Asiasta ei ole liiemmin etukäteen huudeltu

Uusi ilmainen TV-kanava Paramount Network aloittaa toimintansa Suomeessa ensi tiistaina. Kanava lupaa tarjoavansa ainutlaatuista kansainvälistä sisältöä.

The Walking Dead -tähti avautui Conan O’Brienille fanien oudoista seksipyynnöistä: “Yksi halusi että työnnän pesäpallomailan hänen…”

The Walking Deadissa Negania esittävä Jeffrey Dean Morgan on kertonut Conan O’Brienin haastattelussa lukuisista seksuaalissävytteisistä lahjoista ja viesteistä, jotka hän on sarjan tekemisen aikana saanut.

Ensituntumat: Jokeri on Joaquin Phoenixin juhlaa – ”Ahdistava, väkivaltainen ja todella erilainen supersankarielokuva”

Syksyn kehutuin ja kohutuin elokuva on nyt nähty: neljä Muropaketin toimittajaa kävi katsomassa Joaquin Phoenixin tähdittämän Jokerin sen ensimmäisessä pressinäytöksessä.

Emilia Clarke kommentoi Game of Thronesin finaalin keräämää vihaa: “Sehän on vain imartelevaa…”

Lohikäärmeiden äiti Emilia Clarke on sitä mieltä, että Game of Thronesin viimeisen kauden keräämä viha kertoo fanien rakkaudesta sarjaan.

Vuoden 1993 Jurassic Parkin päätähdet palaavat rooleihinsa – Kolmikko kohtaa kesän 2021 Jurassic World 3:ssa

Jurassic World: Fallen Kingdom palautti Jeff Goldblumin esittämän Ian Malcolmin valkokankaalle lyhyen cameon verran. Jatko-osassa Malcolmia on luvassa reippaasti enemmän.

Selitetty: Tämän takia George Lucasin uudet Star Wars -ideat eivät kelvanneet Disneylle – “Olisihan se tilanne voitu paremminkin hoitaa”

Disney-pomon tuore kirja paljastaa, että George Lucas tunsi itsensä petetyksi, kun Disney päätti viedä Star Warsia uuteen suuntaan.

Netflix julkaisi oikean trailerin Breaking Bad -elokuvasta – eilinen mainos oli vain fanien härnäämistä

El Camino: A Breaking Bad Movie nähdään 11. lokakuuta.

Nyt liikutaan vaarallisilla vesillä: Chuck Norrisin “klassikosta” ollaan tekemässä uutta versiota

Chuck Norris ei tunnetusti tee virheitä, ja jos jossakin ei ole virheitä, miksi tehdä se uudelleen? CBS Television Studiosin uusi projekti kuulostaakin melkoiselta riskiltä.

Toimittajan puheenvuoro: “Naisia ei saisi päästää arvostelemaan Ramboja” – Miesten elokuvat ja naisten elokuvat ja kuka niistä saa sanoa mielipiteensä?

Aiemmin tällä viikolla julkaistu Rambo: Last Blood sai suomalaisilta elokuvakriitikoilta kylmää kyytiä. Arvostelut vastaavasti kirvoittivat lukijoilta yllättäviä, kriitikon sukupuolta koskevia kommentteja ja saivat toimittajamme Helinä Laajalahden pohtimaan, kenellä on oikeus sanoa mielipiteensä fanien suosimasta elokuvasta.

Kaikki Muropaketin elokuvauutiset täällä.