Jim Carrey jatkaa laadun parissa, Jokeri-elokuvassa outo yksityiskohta, TOP 3: Nämä näyttelijät ovat kuolleet elokuvissa eniten – ja viikon 7/2020 muut tärkeimmät elokuvauutiset

16.02.2020 09:05 | Muropaketin toimitus

Muropaketin toimitus kokosi samalle sivulle kaikki viikon 7/2020 merkittävimmät ja mielenkiintoisimmat elokuva-aiheiset uutiset.

Tällä viikolla on tapahtunut mm. seuraavaa:

Batman-ohjaaja julkaisi videon: Tältä Robert Pattinson näyttää uutena yön ritarina

The Batman -elokuva saa ensi-iltansa kesällä 2021.

Huomasitko tämän oudon yksityiskohdan Jokeri-elokuvan kelloista? Studion paljastuksen jälkeen elokuva on nähtävä pian uudelleen

Warner Bros. Pictures on julkaissut YouTubessa mielenkiintoisen videon, jonka jälkeen tekee mieli nähdä Jokeri-elokuva heti uudelleen.

Valkokankaalta melkein 25 vuodeksi kadonnut Hollywood-tähti tekee vihdoinkin uuden elokuvan – Luvassa paluu tutun komediaklassikon pariin

Rick Moranis nähdään Kulti, kutistin kakarat -komedian jatko-osassa.

Mitä me juuri näimme… Arnold Schwarzenegger on selvästi tehnyt hölmöimmän elokuvansa sitten Isäni on Turbomiehen

Arnold Schwarzenegger on tehnyt jo vuosikymmenet valkokankaalla lähes mitä huvittaa. Sen huomaa myös näyttelijän uusimmasta elokuvasta.

Pika-arvio: HBO Nordicin esittämän Jim Carreyn Kidding-sarjan kakkoskauden alku lupaa tason pysyvän korkealla

Jim Carrey saa jälleen esitellä osaamistaan monipuolisena näytelijänä Kidding-draamakomediassa.

Arvostelu: Nicolas Cagen tähdittämä Color Out of Space on pieni ihme – oikeasti hyvä H.P. Lovecraft -filmatisointi, ehkä jopa paras

Color Out of Space ei ole pelkkää Nicolas Cagen sekoilua, eikä halpaa ratsastamista H.P. Lovecraftin nimellä. Kulttiohjaaja Richard Stanleyn paluuteos on hämmästyttävän onnistunut yhdistelmä hiipivää kauhua ja raivopäistä splatteria, ja se päivittää viimeinkin Lovecraftin tarinamaailman kunnialla nykypäivään.

Selvitimme: Nämä Oscar-voittajat voi nähdä vain elokuvateatterissa, näiden Blu-ray on jo julkaistu tai julkaistaan ihan kohta – ja nämä kaksi voittajaelokuvaa voit katsoa Netflixistä vaikka heti

Oscar-palkituista elokuvista monet ovat jo saapuneet Suomen elokuvateattereihin ja osa on ehtinyt jo Blu-rayllekin sekä verkkovuokraamoihin.

TOP 3: Nämä näyttelijät ovat kuolleet valkokankaalla eniten – Kovin kaatuja on pistetty kylmäksi jopa 65 kertaa

Pitkään on oletettu, että edesmennyt Christopher Lee ehti kuolla elokuvauransa aikana rooleissaan enemmän kuin kukaan muu. ”Tuore tutkimustieto” osoittaa kuitenkin, että Lee ei olekaan Hollywoodin kalmokuningas.

Vuoden 2020 Oscar-palkinnot on jaettu – Tässä ovat kaikki voittajat

Vuoden 2020 Oscar-palkinnot on nyt jaettu. Eteläkorealainen Parasite teki historiaa nousemalla suurimmaksi voittajaksi.

Sylvester Stallonen viides Rambo on ehdolla vuoden 2019 surkeimmaksi elokuvaksi – Katso kaikki Razzie-ehdokkaat täältä

Vuoden 2019 parhaat elokuvat palkitaan maanantaina aamuyöstä Suomen aikaa Oscar-gaalassa. Tuttuun tapaan alkavana keväänä ojennetaan palkinnot myös vuoden surkeimmille elokuville.

Arvostelu: Netflixin käsissä upea Locke & Key -kauhusarjakuva kääntyy lapsille suunnatuksi fantasiahömpäksi

Locke & Key -sarjalla ei ole juuri mitään tekemistä varttuneemmille lukijoille suunnatun saman nimisen sarjakuvan kanssa.

Kaikki Muropaketin elokuvauutiset täällä.

Muropaketin uusimmat