Viikon leffauutiset: Game of Thronesista sensuroitu kuolema, 1990-luvun rumat internet-sivut, Renny Harlinin ja 007-tähden uutuusleffa…

17.02.2019 09:00 | Muropaketin toimitus

Muropaketin toimitus kokosi samalle sivulle kaikki viikon 7/2019 merkittävimmät ja mielenkiintoisimmat elokuva-aiheiset uutiset.

Tällä viikolla on tapahtunut mm. seuraavaa:

Perjantaiäänestys: Ansaitseeko Avengers: Infinity War Oscarin parhaista erikoistehosteista? – Katso mitä kaikkea elokuvaa varten tehtiin

YouTubessa on julkaistu uusi, reilun 10 minuutin mittainen video, joka esittelee Avengers: Infinity Warin saloja etenkin niille, jotka ovat CGI:stä kiinnostuneita.

Nyt saatiin viimeinen naula arkkuun: Ben Affleck ei ole enää Batman!

Nyt asia on kirkossa kuulutettu: Ben Affleck ei enää esitä Batmania Warner Bros. Picturesin tulevissa supersankarielokuvissa.

Tom Cruisen Mission: Impossible -ura melkein päättyi vuonna 2011 – Kuvaaja: “Voin kertoa tämän, koska kukaan ei piittaa paskaakaan siitä mitä puhun”

Pari uusinta Mission: Impossible -elokuvaa ovat olleet elokuvasarjan kehutuimmat ja suosituimmat. Läheltä kuitenkin piti, ettei niitä koskaan tehty.

Mihin kissa katosi? – Game of Thronesista leikattiin “niin kamala kohtaus, ettei sitä voinut näyttää katsojille”

Game of Thronesin tekijät ovat kertoneet tuoreessa haastattelussaan yhdestä kuolemasta, joka oli niin hirveä, ettei sitä haluttu näyttää televisionkatsojille.

Kuva: Batman ja Teenage Mutant Ninja Turtles seikkailevat pian yhteisessä elokuvassa

Batman on tavannut sarjakuviensa crossover-tarinoissa mielenkiintoista väkeä aina Hulkista Tuomariin ja Judgre Dreddistä Predatoriin. Elokuvarintamalla moista irrottelua ei ole nähty. Tilanne on kuitenkin muuttumassa.

Will Smith olisi voinut esittää Matrixin pääosaa – Nyt hän kertoi omin sanoin, miksi jätti scifi-klassikon Keanu Reevesille

Ennen kuin Keanu Reeves nappasi itselleen Neon roolin, kaavailtiin Matrixin pääosaan Will Smithiä. Men in Blackista ja Independence Daysta tuttu tähtinäyttelijä kuitenkin vastasi Wachowskeille ei kiitos.

Tajunta ei ole mukana seuraavassa X-Men-elokuvassa – Asiasta voi syyttää Predatoria

Pitkään tuotannossa ollut X-Men-elokuva The Dark Phoenix saa näillä näkymin ensi-iltansa vihdoinkin tulevana kesänä.

Renny Harlin nappasi elokuvansa pääosaan entisen James Bond -tähden: “Olen odottanut tätä vuosia”

Renny Harlin on siirtynyt menestyksekkäästi tekemään elokuvia Hollywoodin sijaan Kiinassa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö hän jatkaisi työskentelyä nimekkäiden länsimaisten näyttelijöiden kanssa.

Tolkien-traileri: Tältä näyttää Dome Karukosken ohjaama elokuva Taru sormusten herrasta -kirjailijasta

Dome Karukosken ensimmäisestä englanninkielisestä elokuvasta eli J.R.R. Tolkienin nuoruusvuosista kertovasta Tolkienista on julkaistu ensimmäinen traileri.

Arvostelu: Robert Rodriguezin ja James Cameronin Alita: Battle Angel on vain kaunista silmäkarkkia

Innolla odotettu Alita: Battle Angel on alkuvuoden pahimpia pettymyksiä.

Selvitys: Hollywood tosiaankin kierrättää vanhoja elokuvia nyt enemmän kuin ennen – vuodessa remakeja voi tulla melkein 20

Tuore selvitys kertoo, mikä on viimeisen vuosisadan paras elokuvan uusintaversio ja mikä on huonoin. Laajaan ”tutkimukseen” sisältyi liki 1 500 elokuvaa, mutta on sillä myös ongelmansa.

James Cameron paljasti uuden Terminator-elokuvansa synkän nimen – joka tosin saattaa yhä muuttuakin

James Cameron on antanut viime aikoina useita haastatteluita perjantaina ensi-iltansa saavan Alita: Battle Angelin tiimoilta. Tässä yhteydessä Cameron on vihjaissut myös tulevasta Terminator-leffastaan.

Vieläkö muistat miten rumia internet-sivut olivat 1990-luvulla? Katsopa tätä Marvel Studiosin revittelyä

Maaliskuun alussa Suomen ensi-iltansa saava Captain Marvel sijoittuu 1990-luvulle. Mainiona silmäniskuna 90-luvun estetiikalle Marvel Studios on toteuttanut ”Kapteeni Ihmeen” kotisivut kunnon ysäriherkkujen kera.

Kaikki Muropaketin elokuvauutiset täällä.