Netflix yllätti, Brad Pittin leffasta tuli kehuttu floppi, ”törkeä mulkku” sai potkut, Fingerporille nolla tähteä – ja viikon 42/2019 muut tärkeimmät leffauutiset

20.10.2019 09:01 | Muropaketin toimitus

Muropaketin toimitus kokosi samalle sivulle kaikki viikon 42/2019 merkittävimmät ja mielenkiintoisimmat elokuva-aiheiset uutiset.

Tällä viikolla on tapahtunut mm. seuraavaa:

TOP 10: Yleensä niin salamyhkäinen Netflix paljasti katsotuimmat sarjansa – Yksi on selvästi ylitse muiden, eikä tämä varmasti yllätä ketään

Suoratoistopalvelu Netflix ei tavallisesti katsojamääriään paljasta. Nyt julkisuuteen on kuitenkin jaettu tietoa siitä, mitkä Netflixin alkuperäistuotantoa edustavat sarjat ovat sen suosituimpia.

”Törkeä mulkku” sai potkut! Hittisarjan isä joutuu jättämään oman luomuksensa – Syynä jatkuvat valitukset

Lukuisista hittisarjoista tuttu Kurt Sutter ei enää jatkossa ole mukana Sons of Anarchy -spinoff Mayans M.C.:n tekijätiimissä.

Toimittajan puheenvuoro: Peleistä ja elokuvista julkaistaan nykyään aivan liikaa trailereita – Liikaa ne ovat paljastaneet aina

Trailerien valitetaan usein paljastavan liikaa, mutta viime vuosina jo yksinomaan julkaistavien trailerien määrä on lähtenyt täysin käsistä. Elokuva- ja peliyhtiöiden kannattaisi harkita uudelleen koko strategiansa, kirjoittaa Tuukka Hämäläinen toimittajan puheenvuorossaan.

Uuden Batman-elokuvan Arvuuttaja on löytynyt – Viimeksi hahmoa tulkitsi valkokankaalla Jim Carrey vuonna 1995

Arvuuttaja eli The Riddler on yksi klassisimmista Batman-pahiksista, mutta sitä ei uskoisi valkokangasta tuijottamalla: Batman-leffoissa Arvuuttaja on nähty vain yhden kerran. Vuosi oli 1995, elokuva Batman Forever ja näyttelijä Jim Carrey.

Matrix 4:n naispääosan esittäjä on löytynyt? Game of Thrones -tähti saattaa esittää ”naispuolista Neoa”

Matrix 4:n kuvaukset alkavat ensi vuoden alkupuolella, joten roolitus on nyt käynnissä ja uusia nimiä putkahtelee ilmoille harva se päivä.

“Jätti kokaiinia lapsen saataville, uhkaili vaimoaan ja työnsi aseen suuhunsa” – Marvel Studios -tähteä syytetään vakavista rikoksista huoltajuuskiistan keskellä

Marvel Studiosin supersankarielokuvissa Clint Bartonia alias Hawkeyeta esittänyt Jeremy Renner on vakavien syytösten alaisena.

Kuva: Tältä Frendit-tähdet näyttävät nykyään – Ja tämän takia sarja ei tule koskaan saamaan jatkoa

Frendit-sarjan alkamisesta tuli tänä vuonna kuluneeksi 25 vuotta. Tämä on saanut monen vanhan fanin nostalgiseksi, eikä tuore yhteiskuva varmaan ainakaan vähennä tunnetta.

Brad Pittin uusi elokuva on mestariteos, joka ei katsojia kiinnosta: Studiolle tulossa kymmenien miljoonien dollarien tappiot

Brad Pittin tähdittämä Ad Astra on pyörinyt elokuvateattereissa kohta kuukauden ajan. Sen aikana on käynyt hyvin selväksi, ettei elokuvasta tule taloudellista menestystarinaa.

Arvostelu: Fingerpori-elokuva on ”elokuva”, jossa ei toimi yhtään mikään – kriitikko jäi kerrankin sanattomaksi

Raivostuttava ja raivostuttavan tylsä Fingerpori-elokuva ei ole elokuva.

Jokerilla menee yhä kovaa – Tämä on lipunmyynnin ja mahdollisen jatko-osan tilanne nyt

Jokeri on elokuva, joka on ollut tänä syksynä kaikkien huulilla ja rikkonut siinä ohessa myös katsojaennätyksiä esimerkiksi USA:ssa. Vielä toisena esitysviikonloppunakin Todd Phillipsin ohjaus hallitsi USA:n katsojatilastoja.

Uusi Dolittle-traileri julkaistu: Tältä näyttää Robert Downey Jr.:n ensimmäinen uusi elokuva Iron Man -uran jälkeen

Robert Downey Jr. jätti Iron Manin taakseen Avengers: Endgamen myötä viime keväänä. Nyt on uusien haasteiden aika.

Videopelileffojen kalkkunat ja klassikot – osa 1/8: Vuoden 2005 Doom oli hirveä floppi, mutta lopulta positiivinen yllätys

Muropaketin sarjassa arvostellaan kahdeksan suurinta ja tunnetuinta video- tai tietokonepeliin perustuvaa elokuvaa. Uusi arvio on luvassa aina sunnuntaisin. Ensimmäisenä vuorossa on Dwayne Johnsonin tähdittämä Doom, jossa avaruussotilaat lähtevät räiskimään mörkkejä Marsin pinnalle.

Kaikki Muropaketin elokuvauutiset täällä.