Ville Virtanen on kiinnitetty Gremlins-ohjaaja Joe Danten uuteen elokuvaan pahiksen rooliin

03.12.2017 19:35 | Muropaketin toimitus

Ville Virtanen on ollut Sodankylän elokuvajuhlien aktiivi ja hän on toiminut esimerkiksi tapahtuman vierasvastaavana. Vuonna 2012 elokuvajuhlien eräänä päävieraana oli Gremlins-ohjaaja Joe Dante, jonka isäntänä Virtanen toimi.

Sodankylän elokuvajuhlat yhdistävät sekä kotimaisia että myös ulkomaisia elokuva-alan ammattilaisia sekä elokuvan ystäviä. Ville Virtanen on ollut elokuvajuhlien puuhamiehenä jo vuosien ajan näyttelijävieraana, leffaraadin vetäjänä sekä vierasvastaavana. Hän toimi vuoden 2012 elokuvajuhlien eräänä päävieraana olleen Gremlins-ohjaaja Joe Danten isäntänä.

Kohtaaminen on johtanut yhteistyökuvioon, sillä Virtanen tullaan näkemään Danten yliluonnollisen trillerin Labirintuksen yhdessä viidestä tärkeimmästä osassa, pahiksen roolissa.

Elokuvan muissa rooleissa nähdään Cannesin elokuvafestivaalilla parhaan naisnäyttelijän tittelin voittanut Cristina Flutur (Beyond the Hills), Mark Webber, Racherl Hurd-Wood ja Lorant Deutch.

Labirintus sijoittuu hylättyyn maanalaiseen neuvostoliittolaiseen tutkimuslaitokseen, joka on rakennettu Buda-linnan katakombeihin.