Uusimmat

”Vladimir Putinhan on maailman hienoimpia johtajia” – Entinen Hollywood-tähti laukoi taas härskejä kommentteja Venäjästä ja Ukrainan sodasta

11.10.2022 09:14 Muropaketin toimitus

Steven Seagal

Venäjän presidentti Vladimir Putin täytti viime viikolla 70 vuotta ja sai lahjaksi esimerkiksi räjähtäneen sillan. 

Toimintaelokuvistaan tunnettu Steven Seagal on ilmaissut tukensa Vladimir Putinille toverinsa syntymäpäivien merkeissä. Tällä kertaa Kaappaus merellä -tähden nuoleskelu meni jo niin pitkälle, että kieli taisi jäädä viimeisen lauseen kohdalla solmuun:

”Tänään on presidentti Putinin syntymäpäivä. Elämme nyt todella, todella vaativia aikoja. Hän on mielestäni yksi maailman hienoimmista johtajista ja yksi hienoimmista presidenteistä koko maailmassa”, Seagal hehkutti Instagram-videollaan.

”Toivon ja rukoilen todella, että hän saa kaiken tarvitsemansa tuen, rakkauden ja kunnioituksen. Ja että kaikki nyt käynnissä olevat kärsimykset päättyvät pian ja maailma voi elää taas rauhassa”.

Steven Seagalin videon voi katsoa The Independentin sivuita.

Entisen toimintatähden kommentit voisi olla helppo pistää syntymäpäiväkakulla herkuttelun ja sokerihumalan piikkiin, mutta kyseessä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta, kun Seagal on ollut polvillaan Putinin edessä:

Vladimir Putinia kannattavasta Steven Seagalista julkaistiin video, jolla toimintatähti kampanjoi Venäjän puolesta

Steven Seagal on Vladimir Putinin ystävä ja Ukrainan mustalla listalla – Näin toimintatähti kommentoi Venäjän sotatoimia