”Voi herraisä mitä paskaa tämä on”” – Tänään tv:ssä ”panoleffa”, jota kriitikkomme ei suostu katsomaan enää ikinä uudelleen

23.04.2021 08:07 | Muropaketin toimitus

Kalkkunoiden ystäville on katettu tänään juhla-ateria.

TV5:lla nähdään kello 21.00 2010-luvun parjatuimpiin elokuviin lukeutuva Fifty Shades of Grey. E.L. Jamesin kohuromaaniin pohjautuvassa ”eroottisessa draamassa” nuori opiskelijanainen Anastasia Steele tapaa rikkaan liikemiehen Christian Greyn ja heille kehittyy sadistisiakin piirteitä saava seksisuhde.

Sam Taylor-Johnsonin ohjaama tekele oli Muropaketin kriitikolle kova pala purtavaksi. Lopputuloksena oli hillitön arvostelupurkaus:

”Fifty Shades of Grey kestää kaksi tuntia ja viisi minuuttia. Ennakkoon sen on mainostettu olevan pelkkää panemista, käsirautoja ja kidutusta. Malesiassa leffa on kielletty pornona. […] Fifty Shades of Greyn piti olla rankka, hurjaa sadomasokismia sisältävä elokuva-adaptaatio. Lopputulos on kuolettavan tylsä kahden tunnin mittainen katsojan kidutus, jonka seksikohtauksissa ei ole mitään hurjaa.”

Lue koko arvio täältä:

Fifty Shades of Grey – Seksiakti juustoraastimenkin kanssa on kivempaa

Unohtakaa siis illan elokuva ja katsokaa ennemmin vaikka alta löytyvä video, jolla George Takei lukee Fifty Shades -kirjaa.