Voi hyvä luoja mitä roskaa! Renny Harlinin hittileffan jatko-osa tehtiin ilman Renny Harlinia, ja siinä on vain yksi hyvä asia

13.08.2020 13:10 | Muropaketin toimitus

Renny Harlinin Deep Blue Sea -elokuvalle on tehty kaksi suoraan kotilevitykseen suunnattua jatko-osaa. Deep Blue Sea 2 ilmestyi vuonna 2018 ja Deep Blue Sea 3 päättyvänä kesänä. Muropaketin toimittaja katsoi koko ”trilogian”, vaikka hetkittäin tekikin mieli lopettaa.

Kriitikko-toimittaja Helinä Laajalahden mukaan ensimmäinen Deep Blue Sea toimii vielä 21 vuoden jälkeenkin ihan hyvin, eikä elokuvasarjan uusinkaan osa ihan hirveä ole.

Mutta Deep Blue Sea 2 – voi hyvä luoja mitä roskaa se on!

Darin Scottin ohjaama Deep Blue Sea 2 on Harlinin elokuvaa vähemmän kunnianhimoinen ja se näyttää kaikin puolin alelaarin kauhuelokuvalta. Elokuvassa sivutaan ihan asiaakin haiden suojelun osalta, ja alun salametsästäjät todellakin ansaitsivat kohtalonsa, mutta tarina on niin perinteinen “hullu tiedemies sotkee kaiken”, ettei elokuvasta voi oikein muuta hyvää sanoa kuin sen, että se on vain puolentoista tunnin mittainen.

Lue kaikki arviot ja katso trailerit täältä:

Katsoimme kaikki kolme Deep Blue Sea -elokuvaa – Renny Harlinin leffa toimii yhä kivasti, mutta sitten mentiin hetkeksi todella pahasti metsään

Muropaketin uusimmat