“Voi luoja, mitä olemme tehneet” – Fast & Furious 10 -tähti petaa melkoisia odotuksia elokuvan loppukohtaukselle

21.03.2023 17:00 Muropaketin toimitus

Kymmenes Fast & Furious -elokuva saa Suomessa ensi-iltansa 17. toukokuuta.

Vin Dieselin esittämä Dom Toretto ”perheineen” palaa valkokankaille Fast & Furious X:ssa toukokuussa. Leffasarjan yhtä keskeistä roolia alusta pitäen näytellyt Michelle Rodriguez lupailee Colliderin haastattelussa, että elokuva tulee yllättämään jokaisen.

“Luulen että ihmiset tulevat olemaan todella, todella yllättyneitä ja tulemme näkemään useita auki loksahtaneita leukoja Fast X:n loppuessa. Sanotaan nyt vaikka niin. Se tulee olemaan tyyliin ’Ihanko totta? Mitä tapahtui?’ Niin minulle kävi elokuvateatterissa. Ajattelin että voi luoja, mitä olemme tehneet”, Rodriguez kommentoi.

Rodriguez myös intoutui kehumaan leffan pahista, Dante Reyesiä, jota esittää Jason Momoa. Hänen mukaansa hahmo on “paras miespuolinen pahis, mitä franchisessa on koskaan nähty”.

Louis Leterrierin ohjaaman Fast & Furious X:n muissa rooleissa nähdään myös muun muassa Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, John Cena, Jason Statham, Sung Kang, Alan Ritchson, Daniela Melchior, Scott Eastwood, Helen Mirren, Charlize Theron, Brie Larson ja Rita Moreno.