Uusimmat

Voisiko Jim Carrey vielä tehdä Ace Ventura 3:n? ”Jos Christopher Nolan soittaa, voin kuunnella…”

07.04.2022 10:25 Muropaketin toimitus

Jim Carrey on viime aikoina ollut paljon esillä julkisuudessa, kiitos parhaillaan elokuvateattereissa pyörivän Sonic the Movie 2:n, jossa hän esittää Dr. Robotnik -pahista.

Hiljattain Jim Carrey on kertonut, miksi häntä ei kiinnosta lähtökohtaisesti tehdä jatko-osia elokuvilleen, ja että koko näyttelijäura saattaa olla pian ohi:

Jim Carrey paljasti, miksi hän tekee aniharvoin jatko-osia elokuvilleen

Jim Carrey aikoo lopettaa näyttelemisen: ”Olen tehnyt tarpeeksi ja minulla on tarpeeksi”

Aivan kokonaan ei Jim Carrey ole sulkenut mitään ovia urallaan, sillä kun näyttelijältä kuului, voisiko vanhojen hittien kierrätys olla mahdollista vielä joku päivä, kuului vastaus seuraavasti:

”Vanhan pariin paluu kaikkien vuosien jälkeen ei kiinnosta, ellei sitten joku nero, ohjaaja ja auteur tule esittelemään jotain aivan uutta. Jos Christopher Nolan tulisi sanomaan minulle, että hän haluaa tehdä Ace Venturan ja kiinnostuisin siitä, saattaisin kuunnella mitä asiaa hänellä on. Mutta pääsääntöisesti, kun tietty aika on kulunut, minulla ei ole enää kehossani yhtään solua siitä ihmisestä, joka teki Ace Venturat, joten päätyisin vain matkimaan sitä mitä tein joskus aikoinaan”, Carrey linjasi E! Newsin haastattelussa.