Voisiko The X-Files jatkua ilman Gillian Andersonia? Näin David Duchovny kommentoi asiaa

08.12.2022 19:09 Muropaketin toimitus

David Duchovny on vihjannut olevansa valmis palaamaan vielä joskus The X-Filesin maailmaan, mutta Gillian Anderson oli pettynyt sarjan viimeisimpään kerrontaan.

The X-Filesin viimeisin kausi julkaistiin vuonna 2018, mutta siihen oli pettynyt jopa toista pääosaa esittävä Gillian Anderson. Tästäkin huolimatta David Duchovny on kertonut olevansa edelleen käytettävissä, mikäli sarjaa tehtäisiin lisää.

Comic Bookin haastattelussa Duchovny kuitenkin kommentoi, että The X-Files, jossa olisi mukana vain hän eikä lainkaan Andersonia, tapahtuu tuskin koskaan.

“En tiedä, en ole koskaan edes harkinnut sitä. Minulle showta ei ole ilman Chrisiä [Carter, sarjan luoja] ja Gilliania. En halua joutua ajattelemaan sitä, koska en välttämättä tarvitse sitä elämääni. Jossain vaiheessahan saatetaan tehdä uusi versio, missä ei ole meitä kumpaakaan. Tai vaikkapa piirretty. On niin monia mahdollisuuksia. Minulle henkilökohtaisesti sellainen X-Files, missä minä olisin mukana, tarkoittaa Chris Carterin, minun ja Gillianin yhteistyötä, joten en ole antanut ajatustakaan millekään muulle versiolle, enkä tiedä annanko tulevaisuudessakaan”, Duchovny kommentoi.

Suoratoistossa The X-Files löytyy Suomessa Disney+:sta.