Vuoden 2005 komediahitti saa vihdoinkin jatkoa – eihän tässä mennytkään kuin 16 vuotta…

05.06.2021 12:36 | Muropaketin toimitus

Owen Wilson ja Vince Vaughn ovat taas kuokkimassa.

Production Weekly -lehden mukaan vuoden 2005 Wedding Crashers  eli Kuokkavieraat-komedia on saamassa jatko-osan. Toteutuessaan elokuva julkaistaan HBO Max -suoratoistopalvelussa, joka saapuu Suomeen loppuvuodesta.

Ajatuksena on, että Wedding Crashers 2:a aletaan kuvata Puerto Ricossa elokuussa. Kaikkien alkuperäistähtien (mm. Owen Wilson, Vince Vaughn, Rachel McAdams, Will Ferrell) on tarkoitus palata rooleihinsa.

David Dobkinin ohjaaman ensimmäisen Wedding Crashersin kuvaus kuuluu seuraavasti:

”Samppanjat ja morsiusneidot piiloon! Täältä tulevat Kuokkavieraat! Hillittömän komedian pääosissa nähdään Vince Vaughn ja Owen Wilson, jotka esittävät avioerosovittelijoina toimivia vanhoja ystävyksiä. Sellaisia häitä ei ole vielä järjestettykään, joihin heidän ei olisi onnistunut ujuttautua. Kaksikolla on omat salaiset ”kuokkimissääntönsä”, joita noudattaen heidän onnistuu joka viikko keplotella tiensä uusiin häihin ja uusien morsiusneitojen sydämiin. Kunnes heidän kuokkiessaan vuoden kohutuimpia seurapiirihäitä, toinen heistä retkahtaa vaikutusvaltaisen mutta omalaatuisen poliitikon (Christopher Walken) kihloissa olevaan tyttäreen (Rachel McAdams) ja päättää uhmata sääntöjä valloittaakseen tämän omakseen. Luvassa on villi viikonloppu perheen ylellisessä kartanossa, missä nuo kuokkijoiden kuninkaat saavat huomata iskeneensä tällä kertaa kuokkansa kiveen.”

Muropaketin uusimmat