Uusimmat

Ghostbusters-ohjaaja syyttää kaikesta naamaan lentäneestä sonnasta USA:n presidentinvaaleja

27.05.2020 12:14 Muropaketin toimitus

Paul Feigin ohjaama uusi Ghostbusters-elokuva joutui vuonna 2016 poikkeuksellisen äänekkään vihakampanjan kohteeksi. Tämän lisäksi elokuva floppasi lipputiskeillä.

Naisnäyttelijöiden tähdittämän Ghostbustersin kehnosta vastaanotosta on kirjoitettu satoja juttuja. Nyt ohjaaja Paul Feig [ei kuvassa] on keksinyt uuden syyn sille, miksi elokuva tyrmättiin niin pahasti neljä vuotta sitten.

Jess Caglen SiriusXM-show’ssa linjasi Ghostbustersin ottaneen takkiin presidentinvaalien ja etenkin Hillary Clintonin keräämän kritiikin takia, kertoo NME.

”Joku nerokas kirjailija voisi mielestäni kirjoittaa kirjan vuodesta 2016 ja siitä, miten vahvassa yhteydessä olimme Hillary Clintoniin ja anti-Hillary-liikkeeseen”, Feig pohti.

”Kaikki oli kiehumispisteessä. En tiedä johtuiko se siitä, että meillä oli afroamerikkalainen presidentti kahdeksan vuoden ajan, mutta kaikki olivat valmiita räjähtämään siinä kohtaa. On ihan hullua, miten sekaisin jotkut menivät siitä että naiset koettivat voimaantua ja saavuttaa jotain uutta. 2016 oli tosi likainen vuosi”.

Seuraava Ghostbusters-elokuva, Ghostbusters: Afterlife, ilmestyy keväällä 2021. Sen tekemisessä eivät vuoden 2016 Ghostbustersin tähdet tai ohjaaja ole olleet mukana.