Uusimmat

Vuoden 2018 Star Wars -elokuvassa on virhe, joka häiritsee käsikirjoittajaa edelleen: “Se tekee minut hulluksi”

08.12.2022 19:42 Muropaketin toimitus

Solo: A Star Wars Storyn käsikirjoittanut Jonathan Kasdan olisi halunnut korjata elokuvan käänteitä jatko-osassa, jota ei koskaan tehty.

Solo: A Star Wars Story sisältää juonenkäänteitä, joita ei kummemmin syvennetä tai selitellä. Yksi näistä on Emilia Clarken esittämän Qi’ran petos, josta internetissä on pyöritelty monenlaisia johtopäätöksiä.

Tuo juoniaukko häiritsee myös elokuvan käsikirjoittajana toiminutta Jonathan Kasdania. The Hollywood Reporterin haastattelussa Kasdan selittää, että olisi halunnut palata aiheeseen jatko-osassa – mutta Solon taloudellisen floppaamisen vuoksi jatkoa ei (ainakaan näillä näkymin) tule.

“Solon isoin ongelma kiusaa minua yhä. Paljastan nyt todellisen käsikirjoittajan painajaisen. Jos Dryden Vos [Paul Bettany] on niin huolissaan porukkansa paljastumisesta Kesselin huijauksessa, miksi hän lähettää läheisimmän apurinsa Qi’ran olemaan näkyvin hahmo tiimissä, joka ryöstää coaxiumia?… Se tekee minut hulluksi ja sitä olisin halunnut käsitellä jatko-osassa ”, Kasdan tuskailee.

Hän haluaisi palata aiheeseen vielä joskus ja näkee nyt valoa Solon floppaamisen aiheuttaman tunnelin päässä. Kasdan toivoo, että Lucasfilm ryhtyisi tekemään saman tyyppisiä lyhytelokuvia kuin Marvel Studiosin Disney+:ssa julkaisema Werewolf by Night on ollut.

“Se vaikuttaa paikalta, missä näiden hahmojen tulevaisuuden tarinat voisivat majailla.”