Vuoden 2019 Avengers: Endgame saa tänään jatkoa, kun Marvel Studiosin uusi sarja alkaa Disney+:ssa

24.11.2021 08:07 | Muropaketin toimitus

Jeremy Rennerin esittämää Hawkeyeta ei ole nähty sitten Avengers: Endgamen (2019) traumaattisten tapahtumien. Tänään Disney+:ssa alkaa jousisankarin oma tv-sarja, josta julkaistaan heti kaksi jaksoa.

Hawkeye on ”uusi omaperäinen sarja, joka sijoittuu välähdyksen jälkeiseen New York Cityyn, missä entinen Kostaja, Haukansilmänä tunnettu Clint Barton, pyrkii yksinkertaiselta vaikuttavaan tavoitteeseen: hänen on päästävä perheensä luo jouluksi. Mutta kun uhka hänen menneisyydestään ilmaantuu paikalle, Haukansilmä lyöttäytyy vastahakoisesti yhteen Kate Bishopin, 22-vuotiaan lahjakkaan jousiampujan ja hänen suurimman faninsa, kanssa ratkoakseen rikollisten salaliiton”.

Hawkeyen rooliin palaavan Jeremy Rennerin lisäksi uutta MCU-sarjaa tähdittävät Hailee Steinfeld, Vera Farmiga, Fra Fee, Tony Dalton ja Zahn McClarnon.

Kaksi ensimmäistä Hawkeye-jaksoa saapuu Disney+:aan aamun aikana. Lisää katsottavaa on luvassa jakso per viikko -tahdilla. Kaikkiaan katsottavaa on luvassa kuuden jakson verran.

LUE LISÄÄ: Haastattelu | Jeremy Renner tähdittää nyt kahta täysin erilaista tv-sarjaa – ”Toinen niistä on oikeasti kuusituntinen elokuva”

Muropaketin uusimmat