Uusimmat

Vuoden 2022 suosituin elokuva tulee Disney+:aan keskiviikkona, eikä siitä tarvitse maksaa ylimääräistä

Kuva: ©Marvel Studios 2022

20.06.2022 05:54 Muropaketin toimitus

Marvel Studiosin uusin elokuva lisätään Disney+:n elokuvakirjastoon.

Sam Raimin ohjaaman Doctor Strange in the Multiverse of Madnessin voi katsoa Disney+:sta keskiviikosta 22. kesäkuuta alkaen. Elokuva tulee osaksi palvelun perustarjontaa, eli Tohtori Oudon uusimman seikkailun voi katsoa pelkän kuukausimaksun hinnalla.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness on kansainvälisesti vuoden 2022 menestynein elokuva. Sen lipunmyynti on tällä hetkellä Box Office Mojon mukaan reilut 942 miljoonaa dollaria. Suomessa elokuva on kerännyt noin 140 000 katsojaa, ja on vuoden viidenneksi katsotuin leffa.

Disney+:sta voi katsoa myös lähes kaikki aikaisemmat Marvel Studiosin elokuvista. Ainoastaan vuoden 2008 The Incredible Hulk ja Sony Picturesin kanssa tehdyt Spider-Man-elokuvat puuttuvat valikoimasta.

”Marvel Studiosin elokuvassa Doctor Strange in the Multiverse of Madness MCU avaa oven multiversumiin ja laajenee aivan uusiin ulottuvuuksiin. Matkalle tuntemattomaan meidät vie Doctor Strange, joka niin vanhojen kuin uusien salaperäisten liittolaisten avulla halkoo multiversumin mieltä mullistavia ja vaarallisia vaihtoehtoistodellisuuksia kohdatakseen lopulta mystisen uuden vihollisen.”