Vuoden ensimmäinen Marvel-leffa myöhästyy – Ensi-ilta siirtyi juuri huhtikuun alkuun

04.01.2022 09:05 | Muropaketin toimitus

Morbius

Spider-Man: No Way Home on muodostunut valtavaksi hitiksi, mutta omikron-variantin takia Sony Pictures ei uskalla julkaista jo useampaan kertaan lykättyä Morbius-elokuvaansa vielä tammikuussakaan.

Jared Leton tähdittämä Morbius seuraa Venomin kaavaa: se on Hämähäkkimies-elokuva, jossa ei Hämähäkkimiestä (tietääksemme) nähdä, vaan tarina keskittyy puhtaaksi pahikseen / antisankariin.

Morbiuksen piti saada ensi-iltansa tammikuun lopulla, mutta nyt Comicbookmovie uutisoi julkaisun siirtyneen USA:ssa huhtikuun ensimmäiseen päivään. Arvatenkin tämä tulee vaikuttamaan myös Suomen julkaisuaikatauluun.

Lykkäyksestä huolimatta Morbius on vuoden 2022 ensimmäinen Marvel-aiheinen elokuva, sillä Marvel Studios lykkäsi jo viime vuoden puolella oman Doctor Strange in the Multiverse of Madness -leffansa toukokuun alkuun.

Vuoden 2022 muut Marvel-aiheiset elokuvat ovat Thor: Love and Thunder, Black Panther: Wakanda Forever ja Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One). Lisäksi Disney+:ssa julkaistaan lisää Marvel Studiosin tv-sarjoja, mutta niiden aikatauluista ei vielä tiedetä.

Muropaketin uusimmat