Uusimmat

Vuoden suosituimman elokuvan liput tulivat myyntiin Suomessa

Kuva: © 2023 Disney/Pixar

26.06.2024 12:55 Muropaketin toimitus

Finnkino ja BioRex ovat aloittaneet Inside Out 2:n lipunmyynnin. Valkokankaille odotettu animaatiouutuus saapuu kuitenkin vasta keskiviikkona 17. heinäkuuta.

Suomen ensi-ilta sijoittuu valitettavan kauas – esimerkiksi USA:ssa Inside Out 2 on pyörinyt valkokankailla pian jo kaksi viikkoa. Ja menestys on ollut melkoista: Inside Out 2 nousi viime viikonloppuna vuoden suosituimmaksi elokuvaksi.

Tällä hetkellä Inside Out 2:n lipunmyynti on rikkonut jo 760 miljoonan dollarin rajan. On sangen mahdollista, että Inside Out 2:sta tulee vuoden 2024 ensimmäinen miljardin dollarin rajan rikkova elokuva.

Dyyni 2 ei ole enää vuoden menestynein elokuva – kesäkuun jättihitti paineli TOP 10:n kärkeen reilussa viikossa

Kelsey Mannin ohjaaman Inside Out 2:n ikäraja on K7 ja pituus 97 minuuttia. Elokuvan juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Disneyn ja Pixarin elokuva Inside Out – mielen sopukoissa 2 asettuu jälleen tunteiden tasapainon jo kerran löytäneen teinitytön Rileyn mieleen juuri sillä hetkellä, kun hänen päämajassaan käynnistyy suuri romutusurakka, jolla tehdään tilaa odottamattomalle yllätykselle: uusille tunteille! Ilo, Suru, Kiukku, Pelko ja Inho, jotka ovat pitkään pyörittäneet Rileyn mieltä hyvällä menestyksellä, eivät tiedä, mitä pitäisi ajatella, kun kuvioihin ilmestyy Ahdistus. Eikä hän taida olla edes ainoa uusi tulokas!”

Vuoden 2015 Inside Out löytyy suoratoistona Disney+:sta.