Vuonna 2009 ilmestyi hieno elokuva, jota suuri yleisö ei tunne vieläkään – Nyt sen voi katsoa suoratoistona Suomessakin

14.09.2021 11:41 | Muropaketin toimitus

Duncan Jonesin esikoiselokuva Moon eli Kuu on pienellä, viiden miljoonan dollarin budjetilla tehtyä laatu-scifiä. Suuri yleisö ei vuonna 2009 valmistunutta ja Suomen valkokankaat kaukaa kiertänyttä elokuvaa tunne, mutta genren harrastajat ovat tykästyneet Kuuhun kovastikin.

Tänään Kuu on lisätty Elisa Viihde Viaplayn valikoimaan, ja on katsottavissa kuukausimaksua vastaan. Muista Suomen suoratoistopalveluista ei Sam Rockwellin tähdittämää elokuvaa löydy, parista vuokraamosta kyllä.

Rotten Tomatoesissa Kuun ”kehuprosentit” ovat 90 % ja 89 %. Perin suosittu elokuva siis. IMDb:n puolella arvosanojen keskiarvo on tällä hetkellä 7,8/10.

Suosittelemme lämmöllä.

Sam Bellillä on kolmen vuoden työsopimus Lunar Industriesin kanssa. Sopimus velvoittaa häntä työskentelemään yksin kuuasemalla koko sopimusajan. Ainoa kommunikaatiokumppani mitä Samilla asemalla on: Gerty, huippuälykäs tietokone. Mutta tietokoneesta huolimatta elämä kuuasemalla on yksinäistä… Sitten outoja asioita alkaa tapahtua, enemmän ja enemmän. Onko Sam sittenkään asemalla yksin?