Uusimmat

Vuonna 2013 Man of Steel -ohjaaja suututti Teräsmies-fanit ympäri planeettaa – Selitti sunnuntai-iltana, miksi teki kohutun ratkaisunsa

30.03.2020 10:25 Muropaketin toimitus

Teräsmies ei tapa. Sen tietävät kaikki. No, kaikki paitsi ohjaaja Zack Snyder.

Kesällä 2013 ensi-iltansa saanut Man of Steel esitteli uuden, totuttua synkemmän version Teräsmiehestä. Elokuvan kohutuimmaksi kohtaukseksi kohosi lopputaistelu, jonka aikana lukemattomat siviilit saivat surmansa ja lopuksi Teris (Henry Cavill) vieläpä surmasi pakon edessä vastustajansa kenraali Zodin (Michael Shannon).

Moni vanhan koulukunnan DC-fani veti asiasta herneen nenäänsä, ja monella se on siellä vieläkin.

Sunnuntai-iltana Suomen aikaa järjestetyn Batman V Superman: Dawn of Justice -”livekommenttiraidan” yhteydessä ohjaaja Zack Snyder selitti, miksi hän laittoi Teräsmiehen tappamaan Zodin.

Comicbook.comin mukaan Snyder haluaa, että hänen elokuvissaan asioilla on seuraamuksensa ja sama koskee myös supersankareita. Ohjaajalle ei riittänyt, että Teräsmies vain pätkii valtavan taistelun päätteeksi vastustajansa tainnoksiin ja passittaa tämän vankilaan. Kuten Batman V Supermanin nähneet tietävät, Zodin kuolema jätti jälkensä Teräsmieheen, aivan kuten Snyder suunnittelikin.

Aiheesta voi lukea lisää täältä:

Zack Snyder Made Superman Kill Zod Because He Hates Superhero Movies Without Consequences

Livekommenttiraita on ladattu odotetusti YouTubeen ja sen voi katsoa ainakin toistaiseksi alta.