UUSIMMAT

Vuonna 2019 alkaneen tv-sarjan nimi vaihdettiin yllättäen – Batman-faneja naurattaa kanavan epätoivo

11.08.2022 08:44 Muropaketin toimitus

Bruce Waynen hovimestarin nuoruusvuosista kertovan Pennyworthin kolmannen kauden traileri on julkaistu. Samalla on paljastunut Epix-kanavan sarjan nimen menneen vaihtoon.

Ilmeisesti Pennyworth ei ollut riittävän houkutteleva nimi, sillä nyt sarja on saanut alaotsikon, joka hieroo sen yhteyttä Batmaniin katsojien naamaan. Jatkossa Pennyworthin nimi on ”Pennyworth: The Origin of Batman’s Butler” eli vapaasti suomennettuna ”Pennyworth: Batmanin hovimestarin tarina”.

Pennyworthin uusi nimi on otettu netissä vastaan naureskellen ja silmiä pyöritellen: sarjan nimeäminen uudelleen kolmannen kauden kohdalla viestii epätoivosta ja samalla valittu nimi kuulostaa lähinnä joltain 1990-luvun kreisikomedialta. Ja kreisikomediahan Pennyworth ei ole – vuonna 2019 alkanut rikosdraama on kerännyt kehuja esimerkiksi IMDb:ssa, ja ainakin Batman-fanien kannattaa siihen tutustua, jos tilaisuus tulee.

Suomessa Pennyworthia ei valitettavasti löydy vieläkään mistään suoratoistopalvelusta, ei edes HBO Maxista, joka on DC Comicsin supersankarien kotitalli.

Muropaketin uusimmat