Vuonna 2013 päättyneen hittisarjan viimeinen jakso oli niin huono, että tarina saa jatkoa 8. marraskuuta

27.10.2021 13:42 | Muropaketin toimitus

Dexter

Michael C. Hallin tähdittämä Dexter-sarja oli ensimmäisten tuotantokausien ajan sananmukaisesti verevää viihdettä. Sitten alkoi sekoilu ja viimeisen kauden kohdalla pallo putosi tekijöiltä jo kokonaan.

Dexterin alkuperäinen loppu oli yksi tv-historian haukutuimmista ”loppuhuipennuksista”, ja samaa mieltä tuntuvat olleet myös studiopamput. ”Dexter on Showtimen huippusarjoja, joka ei saanut ansaitsemaansa loppua. Mietimme pitkään kuinka korjata asia ja odotimme kauan, että Michael C. Hall oli valmis palaamaan rooliin”, Showtimen johtajiin kuuluva Gary Levine totesi elokuussa.

LUE LISÄÄ: Dexter-sarjan loppu oli hirveä, ja vihdoinkin myös Showtime-kanava myönsi asian

Uusi Dexter: New Blood -sarja käynnistyy 8. marraskuuta, ja se tarjoaa sarjamurhaajasankarille tilaisuuden parempaan finaaliin. Sarja koostuu kymmenestä tunnin mittaisesta jaksosta, jotka julkaistaan viikoittain Paramount+:ssa. Palvelusta löytyvät myös Dexterin alkuperäiset jaksot.

Dexter: New Bloodissa seurataan Dexteriä 10 vuotta sen jälkeen, kun hän katosi hurrikaani-Lauran pyörteisiin ja jatkaa nyt elämäänsä kuvitteellisessa lumisessa Iron Laken pikkukaupungissa New Yorkissa. Dexter yrittää omaksua uudenlaisen elämäntavan, mutta tiiviissä yhteisössä sattuvat odottamattomat tapahtumat aktivoivat jälleen menneisyyden Dark Passenger -traumat.

Tulevia tapahtumia on esitelty seuraavalla trailerilla.