The Walking Dead -sarja voi jatkua jopa 50 vuotta, julisti AMC-kanavan pomo – Pitäisikö sen?

03.11.2017 07:28 | Muropaketin toimitus

The Walking Dead -sarjasta nähtiin lokakuussa 100. jakso, ja parhaillaan meneillään on kahdeksas tuotantokausi. Kaikki tämä on kuitenkin vasta alkua, jos AMC-kanavalta kysytään.

Deadline-sivuston mukaan AMC:n toimitusjohtaja Josh Sapan on maalaillut melkoisen villejä tulevaisuuskuvia Robert Kirkmanin zombiesarjakuvan televisiosovitukselle.

Sapanin mukaan The Walking Dead ei ole vielä lähelläkään loppumista, sillä vielä on niin paljon kiviä käännettäväksi.

”Jotkut franchiset ovat olleet olemassa jo 30, 40 tai 50 vuotta. Meillä on The Walking Deadissa vielä paljon eloa jäljellä”, Sapan maalaili.

AMC:n osakkeenomistajat ovat varmasti puheista innoissaan, mutta katsojien kohdalla tilanne on eri. Kiinnostus The Walking Deadia ja zombeja kohtaan on alkanut jo hiipua, eikä sisarsarjasta Fear The Walking Deadista tullut ihan niin kovaa menestystä kuin mitä AMC ennakkoon varmasti haaveili. Ajatus siitä, että Rick Grimes – tai hänen pojanpoikansa – ammuskelee eläviä kuolleita päähän vielä vuonna 2050 tuntuu järjettömältä.

Josh Sapanin mukaan The Walking Dead on tällä hetkellä hyvässä kuosissa ja sen tekijät hyvin motivoituneita. Toimitusjohtajaan valaa uskoa myös se, miten pelit, oheistuotteet ja virtuaalitodellisuusratkaisut voivat pitää zombit relevantteina myös tulevaisuudessa.

Kiinnostaako The Walking Dead sinua?

Katso tilanne vastaamatta