WandaVision on nyt puolivälissä – Marvel-sarjan loppukausi sai uuden trailerin ja julisteen

02.02.2021 09:43 | Muropaketin toimitus

WandaVision-sarjan viides jakso nähdään tämän viikon perjantaina.

Disney Plus -palvelussa pyörivä kahdeksasta jaksosta koostuva WandaVision-sarja on nyt puolivälissä, ja Marvel julkaisi sen kunniaksi jäljellä olevia jaksoja promoavan trailerin ja julisteen.

Mainospätkä kertaa jo tähän mennessä tapahtunutta, mutta sisältää myös pätkiä, jotka ovat ilmeisesti peräisin jaksoista 5 ja 6.

Uudessa julisteessa poseeraavat kaikki sarjan tärkeimmät hahmot, joista ”pääpahis” lienee juuri se, jonka ympärillä spekulaatio ja keskustelu on pyörinyt jo muutaman viikon.

WandaVisionin viides jakso tulee tarjolle Disney Plussaan perjantaina.

Muropaketin kolmen ensimmäisen jakson pohjalta kirjoitetussa arvostelussa WandaVision keräsi kehut ja siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”WandaVision on mukavan rohkeasti aivan jotain muuta kuin Marvel Studiosin elokuvat. Sarjan tyyli tuntuu raikkaalta itseään toistavien supersankarispektaakkeleiden jälkeen.”

Arvostelu | WandaVision on rohkeinta mitä Marvel Studios on tehnyt – Uusi tv-sarja eroaa edukseen supersankarielokuvista

MAINOS | Vielä ehdit! Tilaa Disney+ ennen Star-osion 23.2. avaamista ja saat sen hintaan 6,99 € / kuukausi tai 69,99 € / vuosi