WandaVision päättyy ylihuomenna – “Tiedän että monet fanit tulevat pettymään”, totesi Marvel-sarjan ohjaaja

03.03.2021 17:11 | Muropaketin toimitus

Kahdeksan jaksoa takana ja enää yksi jäljellä. Marvel Studiosin ensimmäinen Disney Plus -sarja WandaVision päättyy kuluvan viikon perjantaina.

WandaVision alkoi mysteeritarinana, joka sai nopeasti supersankarifanit kehittelemään mitä monimutkaisimpia teorioita siitä, mistä sarjassa on oikein kyse. Innokkaimmat ovat odottaneet uuden Ryhmä-X:n esiinmarssia, Mefistoa tai edes cameota Reed Richardsilta, mielellään John Krasinskin esittämänä.

Moni toive jää siis toteutumatta, ja tämä on myös WandaVisionin tekijöillä hyvin tiedossa.

”Toivon että fanit kokevat päätösjakson jälkeen matkan olleen antoisa”, WandaVisionin ohjaaja Matt Shakman totesi Entertainment Weeklyn haastattelussa. ”Tiedän että erilaisia teorioita on olemassa vaikka kuinka monta. Moni katsoja tulee arvatenkin olemaan pettynyt, kun oma teoria ei toteutunutkaan”.

MAINOS | Star-osio on nyt avattu ! Tilaa Disney+ hintaan 8,99 € / kuukausi tai 89,90 € / vuosi

Shankmanin mukaan WandaVisionissa on kyse ennen kaikkea Wandan tarinasta – siitä miten hyvin hän oppii käsittelemään surua ja menetystä. Tämä on hyvä pitää mielessä perjantain jaksoa odotellessa.

WandaVisionin jälkeen Marvel Studios julkaisee The Falcon and the Winter Soldier -sarjan, joka alkaa Disney Plussalla 19. maaliskuuta. Sitä seuraa kesäkuussa Lokin oma sarja, joka jatkaa Avengers: Endgamen tarinaa. Myöhemmin tänä vuonna nähdään myös mm. Ms. Marvelin debyytti MCU:ssa ja Haukansilmän omat seikkailut.

Muropaketin uusimmat